УЄФА оштрафувала Росію на 150 тисяч євро за безлади, влаштовані фанами

УЄФА оштрафувала Росію на 150 тисяч євро за безлади, влаштовані фанами
Дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз на 150 тисяч євро і накласти на збірну відкладену дискваліфікацію за безлади, влаштовані вболівальниками після матчу зі збірною Англії.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Контрольний, етичний і дисциплінарний комітет УЄФА, за підсумками засідання в Парижі, ухвалив рішення застосувати такі санкції до РФС: накласти штраф у розмірі 150 тисяч євро і відкладену дискваліфікацію збірної Росії на "Євро-2016" за безлади на трибунах", - ідеться в повідомленні УЄФА, поширеному у вівторок.

Дискваліфікація може бути застосована в тому випадку, якщо російські вболівальники знову спровокують масові заворушення на будь-якому з решти матчів збірної Росії на чемпіонаті Європи з футболу.

В УЄФА наголосили, що це рішення стосується тільки інцидентів, зафіксованих на трибунах стадіону в Марселі, де російські вболівальники прорвалися в сектори з шанувальниками англійської збірної і влаштували бійку.

Нагадаємо, 10 червня перед матчем між збірними Англії та Росії вболівальники обох команд влаштували масове побоїще у французькому Марселі.

В день матчу, 11 червня, сутички продовжились у місті на самому стадіоні. За даними французьких правоохоронців, постраждало 35 осіб, серед яких переважно англійці. Один із них навіть пережив клінічну смерть і досі перебуває у важкому стані.

Прокуратура Марселя вже прийшла до висновку, що на Євро-2016 до Франції прибувають спеціально навчені російські хулігани, щоб провокувати фанатів інших збірних, - повідомляє Канал 24.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
УЄФА оштрафувала Росію на 150 тисяч євро за безлади, влаштовані фанами
14 червень, 2016, 17:39