Запустять мапу спостереження за виборами

Запустять мапу спостереження за виборами
Виборцям запропонують слідкувати у режимі онлайн за порушеннями під час виборчого процесу та оперативно повідомляти про недотримання законодавства.

«Мапу спостереження» за виборами створює громадянська мережа ОПОРА.

Регіональний координатор мережі у Луцьку Михайло Шелеп 5 вересня під час прес-конференції розповів, що мапа запрацює вже на наступному тижні.

Завдяки ресурсу виборці зможуть наочно побачити межі виборчих округів, дізнатися адреси дільниць на карті, довідатися про результати голосування та виборів, окружні та дільничні виборчі комісії.

Окрім цього, виборці зможуть слідкувати за порушеннями законодавства. На карті висвічуватиметься інформація про порушення в кожному окрузі.

Також виборці самі зможуть повідомляти інформацію про порушення.
Для цього на мапі буде електронна форма. Користувач повинен буде розповісти про суть порушення та вказати свої дані. Втім вони не відображатимуться на сайті. Дані потрібні для того, аби змогти перевірити інформацію на достовірність. Лише після перевірки дані про порушення наноситимуть на карту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повідомляю! інформацію про порушення : любые выборы без Тимошенко незаконны! нынешний оппозиционеры - дешевые фальшивки!
Відповісти
Останні новини
Запустять мапу спостереження за виборами
05 вересень, 2012, 15:35