Кавомати BIANCHI почали приймати безконтактні картки*

Кавомати BIANCHI почали приймати безконтактні картки*
Перші кавові автомати BIANCHI, в яких можна розплатитися за каву безконтактними картками Pay Pass або за допомогою NFC-смартфонів, встановлено в Києві та Дніпропетровську.

Новий проект, який реалізують ПриватБанк і компанія «Перша Чарівна Скриня», дозволить оплачувати миттєво та без готівки напої в автоматах BIANCHI VENDING S.P.A., Italy.

«Сьогодні встановлено першу партію таких апаратів у Києві та Дніпропетровську з можливістю оплати безконтактною карткою Pay Pass, а також використовуючи технологію NFC. Найближчим часом плануємо встановити кавові апарати з можливістю оплати безконтактними картками в усіх обласних центрах України», – говорить заступник голови правління ПриватБанку Роман Негинський.

Як зазначають у банку, додавання функціоналу оплати безконтактною карткою дозволяє збільшити ефективність роботи вендингового обладнання на 25–30%. Найбільш ефективно такі пристрої працюють у бізнес-центрах. У середньому в одному кавоматі за допомогою безконтактних карток оплачується понад 100 порцій кави на день.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це новина дня !!!!
Відповісти
Останні новини
Кавомати BIANCHI почали приймати безконтактні картки*
24 червень, 2016, 09:34