Депутат від Волині анонсує створення мережі громадських організацій Прибужжя. ФОТО

Депутат від Волині анонсує створення мережі громадських організацій Прибужжя. ФОТО
У Володимирі-Волинському пройшов Форум громадських організацій, мета якого - формування мережі громадських організацій регіону Прибужжя. Форум відбувся за підтримки програми «РАДА» від USAID.

Народний депутат України Ігор Гузь, який є ініціатором заходу зазначив у вітальному слові, що у перспективі планує створити мережу громадських організацій регіону Прибужжя задля досягнення низки цілей, - повідомляє прес-служба Ігора Гузя.

«Громадянське суспільство існує тоді, коли є частина людей, які стикаються із проблемами і намагаються їх вирішувати. Головне – об’єднувати спільні зусилля та залучати до вирішення якомога більшу кількість людей», - повідомив народний депутат Ігор Гузь.

Він переконаний, що до головних завдань нардепа належать прийняття та ініціювання законопроектів, а також безпосередня робота із виборцями. Однак, додав, що готовий працювати у зовсім різних напрямках, які будуть під силу його команді. «Розвиток громадянського суспільства – це одне із тих завдань, які я ставлю перед собою», - наголосив Ігор Гузь.

Народний депутат підкреслив: «Ми повинні робити все можливе, аби навчитися писати проекти. Є можливості. Після цього Форуму моя команда ставить собі за мету створити мережу, яка могла б допомагати громадським організаціям у написанні проектів та пошуку донорів».

«Ми готові запросити 20 представників громадських організацій для ознайомчої поїздки для пошуку партнерів у Республіці Польща. Таку зустріч спробуємо організувати до закінчення літа. Вважаю, що така поїздка та взагалі обмін досвідом під час сьогоднішньої зустрічі буде успішним завершенням та підсумком Форуму громадських організацій», - резюмував народний депутат України Ігор Гузь.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чого ж його не створювати, як дають гроші та й з місцевих бюджетів можна нашкребти. Хай собі пенсіонери животіють, а молодим треба побільше контор повідкривати для паперово-електронних тусовок.
Відповісти
Чомусь після слів Волинського Робін-Гуда -"Після цього Форуму моя команда" згадалися епічні слова Льоні-космоса "Я и моя команда молодая что-то делаем важное".
Відповісти
Останні новини
Депутат від Волині анонсує створення мережі громадських організацій Прибужжя. ФОТО
24 червень, 2016, 10:08