Нацмузей історії України відкрили після реконструкції з відновлення території

Нацмузей історії України відкрили після реконструкції з відновлення території
5 липня, у Києві урочисто відкрили першу чергу відновлення території Національного музею історії України за проектом відомого українського архітектора Авраама Мілецького.

Про це повідомляє інформаційне агентство ЗІК, посилаючись на прес-службу Мінкультури.

Як йдеться у повідомленні, сьогодні відкрилася вхідна група – сходи до території Музею з боку вул. Володимирської, 2. Там були здійснені роботи з укріплення підпірної стіни та ремонтні роботи з відновлення паркану з граніту та безпосередньо вхідної групи – сходів та ліхтарів.

В церемонії відкриття взяли участь перший заступник міністра культури Світлана Фоменко, Київський міський голова Віталій Кличко, генеральний директор Національного музею історії України Тетяна Сосновська, голова ГО «Андріївсько-Пейзажна ініціатива» Марина Соловйова та меценат проекту – В’ячеслав Москалевський.

Проект реалізується за підтримки Міністерства культури України, Київської міської державної адміністрації та за участю громадської організації «Андріївсько-Пейзажна ініціатива» в рамках проекту спільної дії «Зробимо разом!», що ставить за мету відродження історичного центру Києва як відкритого для загального користування публічного простору з сучасною інфраструктурою. Проект спрямований на культурний розвиток суспільства та підвищення якості дозвілля мешканців і гостей столиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нацмузей історії України відкрили після реконструкції з відновлення території
06 липень, 2016, 02:00