Росія розпалює торгівельну війну з Україною

Росія розпалює торгівельну війну з Україною
На кордоні з Росією блокується рух вантажу з України, який прямує до Казахстану. Прикордонники посилаються на укази Володимира Путіна, інформує Знай.

На даний відрізок часу вже зупинено близько 50 машин із українськими вантажами, котрі слідують до Казахстану.

Причиною затримання вантажів називають вступ у силу тимчасової заборони РФ на транзит українських товарів і на перевезення товарного вантажу з третіх країн, які прямують через Україну до Казахстану. Заборона набрала чинності із 1 липня. При цьому десять із затриманих машин мають казахстанську прописку.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін уніс зміни до указу щодо забезпечення економічної безпеки і збереження національних інтересів Росії при здійсненні міжнародних транзитних перевезень вантажів із території України на територію Казахстану через територію РФ. Правила ввезення вантажів із території України через Росію поширюються не тільки на Казахстан, але і Киргизстан.

Раніше міністерство з інвестицій та розвитку Казахстану рекомендувало перевізникам об'їжджати територію Росії і користуватися з 1 липня альтернативними маршрутами. Зокрема, через Грузію, Азербайджан і Каспієм на Актау або через Туреччину, Іран, Туркменістан і Узбекистан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас хіба не їздять авто з кацапномерами, моглиб постояти на сонечку також, чи поки люди самі не зроблять то влада не пукне.
Відповісти
Да конечно,в годы войны,товары по ленд-лизу,из Англии,тоже через Германию возили???Ну клоуны,война, а они все гребут,б...и!!!!!Новая теория ведения войны!!!!!
Відповісти
Ситуація парадоксальна. У нас на рівні держави захищають "агресорські фури", які прямують до ЄС, а Росія наші не пускає. Виною всьому любов до фінансових ресурсів,договорняк і дурні, вибачте, люди. Дві країни фактично перебувають у стані війни, але підтримуються торгові відносини і в більшій мірі зі сторони України. ТА ЦЕ БРЄД...І Ви хочете закінчення війни??!!? Все більше переконуюсь, що не буде в нас держави, бо продажні ми. За копійки, які ми називаємо гроші з нас знущаються як хочуть. Влада наскільки прогнила, що далі нікуди, а ми досі не чуємо того їдкого запаху. Українців вкотре обвели навколо пальця і зроблять за 200 грн. це ще не один раз.
Які можуть бути торгові відносини (транзит і т.п.) з державою, яка в прямому значенні слова нищить твій народ?

Відповісти