У Луцьку дещо змінять маршрут №33

У Луцьку дещо змінять маршрут №33
Жителі 55-ого мікрорайону міста, тобто мешканці вулиць Чорновола та Клима Савура, постійно нарікали на проблеми з транспортом.

Відтак на засідання виконавчого комітету Луцькради було подано проект рішення про зміну маршруту № 33 «Центральний ринок – вул. Єршова».

Зокрема, планують прокласти маршрут цього автобуса вулицями Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Івана Огієнка, Клима Савура, Задворецька, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Карпенка-Карого, Соборності, В’ячеслава Чорновола, Карпенка-Карого, Задворецька, Клима Савура, Івана Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького Ковельська.

В проекті рішення передбачено, що буде 9 оборотних рейсів цим маршрутом з інтервалом у 8 хвилин.

Тож, аби реалізувати цей проект, Луцька міська рада оголошує конкурс для перевізників, який відбудеться 16 серпня. Подавати документи можна з 14 липня до 1 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мені до ду.. такий маршрут. живу на клима савури, а до 5-і школи та до пако трохи іду трохи йду.ПРОХАННЯ ДО КЕРІВНИЦТВА ЗРОБИТИ ВИІЗД НА ПЕРЕМОГИ ЗУПИНКА 5 школа.
Відповісти
Після конкурсу члени виконкому затвердили результати конкурсу на перевезення пасажарів за автобусним маршрутам загального користування на №33 "Центральний ринок – Карпенка-Карого". І тепер скільки ще чекати коли почнуть курсувати даним маршрутом рейси?
Відповісти
чого в нас не зроблять маршрут з київської до модерна по рівненській ,скільки людей в нас працює на модерн-експо,чи на пласмасовому заводі. люди тільки до Лучеська можуть добратися ,а далі пішки .
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дещо змінять маршрут №33
06 липень, 2016, 13:46