На Волині селяни перекривали дорогу через електроенергію

На Волині селяни перекривали дорогу через електроенергію
Учора, 5 липня, близько 20 осіб більш, ніж на годину, перекрили автодорогу міжнародного значення «Київ-Ковель-Держкордон», неподалік села Соф’янівка Маневицького району.

У такий спосіб місцеві мешканці вимагали зменшення тарифів на електроенергію, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 5 липня, близько 11 години до чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на 389 км автодороги міжнародного значення «Київ-Ковель-Держкордон», неподалік села Соф’янівка Маневицького району, селяни перекрили дорожній автомобільний рух. Учасники акції безперервно ходили по пішохідному переходу. У ній взяли участь близько 20 осіб, жителів села Соф’янівка.

На місце події одразу ж виїхало керівництво Маневицького відділу поліції та голова Маневицької районної Державної адміністрації. Як з’ясувала поліція, в такий спосіб селяни вимагали зменшення тарифів на електроенергію.

Охорону громадського порядку забезпечували 6 співробітників поліції.

"Через годину страйкарі звільнили дорогу та розійшлися, рух транспорту було відновлено. Працівники поліції на належному рівні забезпечили охорону громадського порядку, порушень не допущено", – повідомив начальник Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області Анатолій Близнюк.

Акція була санкціонованою. Подію поліція зареєструвала в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як би всі вийшли в Україні може тоді верховна рада задумалась
Відповісти
Останні новини
На Волині селяни перекривали дорогу через електроенергію
06 липень, 2016, 14:19