Як та на чому економлять українці в 2016 році

Як та на чому економлять українці в 2016  році
Перший місяць літа 2016 показав, що українці продовжують економити на відпочинку.

За інформацією платформи знижок, акцій та розпродажу skidochnik.com.ua, цього літа зросла кількість відпочивальників, що обрали курорти Азовського моря в якості місця проведення своїх відпусток. Переважно бронюють бюджетні варіанти готелів Кирилівки та Арбатської коси, де відсутність розвиненої туристичної інфраструктури та якісного рівня сервісу компенсується низькими цінами.

Ще однією тенденцією літнього відпочинку 2016 є підвищення попиту на українські готелі, що за аналогією до європейської практики, пропонують свої послуги зі знижками. Це пояснюється тим, що в умовах постійного підвищення цін готелям досить тяжко заповнювати свої номерні фонди, і номери простоюють пустими. (З повним переліком актуальних акцій на відпочинок в Україні можна ознайомитись за лінком: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/oteli-bazy- otdyxa)

Окрім цього, поступово збільшується кількість українських відпочивальників, які їдуть в гори. Переповнені пляжі та невиправдано завищені ціни відштовхують туристів від морських курортів і змушують їх шукати альтернативні варіанти проведення своїх відпусток.

Економлять українці і на кількості днів, відведених на відпочинок. Зараз відпочивальники витрачають на відпустки не більше 7 днів, замість звичних 14.

Менше коштів почали витрачати і на продукти харчування. Українські господині тестують нові способи економії, купують великими обсягами, шукають дешевші замінники звичним речам, цікавляться знижками.

В основному українці шукають знижки на м’ясну продукцію, каву та елітний алкоголь.

Перевага віддається відомими брендам та знижкам на 20% і більше. Найбільша кількість покупців за перше півріччя 2016 року шукали акції і знижки у Сільпо, Фуршеті і АТБ.

Варто зазначити, що про знижки в супермаркетах значна кількість покупців дізнається ще вдома з рекламних газет або онлайн сайтів. Так, споживач цілеспрямовано йде за необхідною продукцією за зниженою ціною.

При підготовці до літнього сезону жителі нашої країни також намагались не переплачувати. Тому найбільшим попитом в травні-червні цього року користувались такі товари, як купальники зі знижками та розпродажі жіночого та чоловічого взуття на літо.

В цілому, український споживач став більш поміркованим, а його покупки – раціональними та виваженими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо здобули, то здобули....
Відповісти
По телевізору бачив,як в африканській країні роблять сандалі з старих автомобільних покришок.Так що Україна має не використані резерви.
Відповісти
Останні новини
Як та на чому економлять українці в 2016 році
06 липень, 2016, 12:23