На Волині п'яні юнаки побили поліцейського

На Волині п'яні юнаки побили поліцейського
Учора, 5 липня, на вулиці Набережній в селищі Світязь Шацького району під час зупинки транспортного засобу, водій якого, за попередньою інформацією, перебував у стані алкогольного сп’яніння, пасажири поводились зухвало, ображали працівників поліції та побили слідчого.

Поліція відкрила кримінальне провадження й з’ясовує подробиці інциденту, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 5 липня, на вулиці Набережній в селищі Світязь Шацького району поліцейські зупинили автомобіль «Ауді 80», стосовно якого правоохоронці отримали інформацію про порушення його водієм правил дорожнього руху. Крім того, згідно з цією ж інформацією, водій авто, ймовірно, перебував у нетверезому стані.

На вимогу працівників поліції вийти з транспортного засобу для того, щоб визначити стан алкогольного сп’яніння, водій в категоричній формі відмовився. Четверо пасажирів «Ауді 80» поводилися зухвало, ображали працівників поліції, погрожували їм фізичною розправою.

Один із пасажирів автомобіля, 18-річний житель селища Цумань Ківерцівського району, наніс удар кулаком в обличчя поліцейського. Потім пасажири автомобіля побили слідчого й втекли з місця інциденту.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Особи правопорушників поліція встановила. За вчинення цього злочину їм загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті Цуманські то дикарі з іншої планети!!!
Відповісти
5 років мало. 10 кожному. І відкритий показовий суд на площі в центрі в Цумані.
Відповісти
Цуман то козли, бидло і дикарі
Відповісти
закрий рота здихляк ти незнаєш що такеи цумань!!!
Відповісти
тих поліцейських бити, вони більше на дистрофіків схожі
Відповісти
малаци мусаров нада товкти!!!!!
Відповісти
Той цумань куда не поїде то прославитьс
Відповісти