В Луцьку комплексно проводять ремонтно-відновлювальні роботи. ФОТО

В Луцьку комплексно проводять ремонтно-відновлювальні роботи. ФОТО
Нині в місті спекотно не лише через погоду, а й через темп та кількість ремонтних робіт, які виконуються в різних частинах міста.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідмляє Луцький міський голова Микола Романюк.

"Тепла та сонячна літня пора дозволяє якнайкраще виконувати у місті комплексні роботи з ремонтів доріг, прибудинкових територій, шляхопроводів тощо.

З метою збільшення потенціалу туристичної привабливості Луцька у Старій частині міста виконуються ремонтно-відновлювальні роботи. Навколо замку Любарта розпочато укріплення схилів, а на вулицях Замкова, Плитниця та Кафедральна тривають роботи з влаштування бруківки з природного каменю на проїзній частині та тротуарах.
Ремонтують дорогу на вулиці Берестова. Роботи виконують зі щебеневого покриття та з просочуванням його бітумом. Таке дорожнє покриття надійніше і міцніше від звичайного щебеневого та удвічі дешевше від асфальту.

Розпочали ремонтувати й дві прибудинкові території: Відродження, 18а, Січова, 1 та Відродження, 20. У цих дворах буде влаштоване асфальтоване дорожнє покриття, вкладено бруківку на тротуарах, облаштовані дитячі майданчики, відновлене зовнішнє освітлення тощо.

Станом на сьогодні тривають капітальні ремонти шляхопроводів на вул. Рівненській та на вул. Гордіюк – Ківерцівській. Дорожники виконують роботи з ремонту колесовідбою, пішохідної частини, міжпанельних швів, опор, балок, нижньої частини шляхопроводу та укріплення укосів", - йдеться в дописі.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і це дуже приємно, все ж таки досвід у бізнесі та управлінні дає позитивні результати.
Відповісти
Який досвід? Яке управління??? Появилося бабло - то мусять щось робити. Не можна ж отак прямо відразу до кишені пхати. Треба через десяток підрядчиків подерибанити. Хай краще покажуть кошториси, акти виконаних робіт з цінами за роботу, матеріали, виконані площі робіт. Тоді це можна назвати "досвідом у бізнесі". А поки роблять, що завжди робили - дерибанять бабло. Просто раніше бабла не було зовсім, а зараз завдяки децентрелізації бабло зьявилося. Раніше могли відмити мільйон, зараз три.
Відповісти
Останні новини
В Луцьку комплексно проводять ремонтно-відновлювальні роботи. ФОТО
06 липень, 2016, 18:32