Губернатор Волині пояснив, чому передумав балотуватися до Верховної Ради

Губернатор Волині пояснив, чому передумав балотуватися до Верховної Ради
Відмова голови Волинської ОДА Бориса Клімчука балотуватися до Верховної Ради по одномандатному виборчому округу № 22 у Луцьку – це його особисте рішення.

Про це в ексклюзивному коментарі IA ZIK 10 вересня заявив Борис Клімчук.

Губернатор Волині переконує, що відмовився від кандидування до парламенту без жодного зовнішнього тиску:

«Це – моє особисте рішення, і я його не коментую. Чого його коментувати? Моє особисте».

Коли ж кореспондент IA ZIK спробував поцікавитися, чи не пов’язане зняття губернатора з виборів із війною, яку практично розв’язав проти нього інший кандидат по Луцьку – нардеп, голова правління «Укрнафти» Ігор Палиця, Клімчук не дав завершити питання:

«Воно не має стосунку ні до чого, крім мене особисто».

За неофіційною інформацією з кількох штабів, після самовисування Клімчук був основним претендентом на перемогу в луцькій мажоритарці. Його рейтинг коливається в межах 20-25%, тоді як у висуванця «Батьківщини» Петра Кравчука становив близько 12-16%, Ігоря Палиці – 12-14% (взято найнижчі й найвищі показники електоральної підтримки за даними різних штабів), пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Заработал немножко денег под занавес, чего тут еще комментировать.
Відповісти
Никто ничего не заработал! А Палице наоборот "влет"! Столько денег на "борьбу" с Климчуком кинул, а тут бац...! :) Ну теперь на Голеву "переключится"! :)))
Відповісти
"Не верю".(с) БП старый воин, он не мог пропустить такой шанс.
Відповісти
На ЗІКу прочитайте статтю повністю і зрозуміло що й до чого! :) Клімчук взагалі карти всім "попутав", а от опозицію Палиця "викупив", а ті і продались! Слава Грицюку и Ко. а разом і всьому БЮТу! :) Запроданці!!! Ще за таких голосувати???
Відповісти
Да, похоже на правду.
Відповісти
«Це – моє особисте рішення, і я його не коментую. Чого його коментувати? Моє особисте». Рішення, яке потягнуло за собою Кривицького. Адже Антон Федорович позбувся посади радника Романюка і пішов в передвиборчий штаб БП. Але швидше за все, Антон Кривицький найшов нагоду гарно піти з посади. Бо Палиця про нього відгукнувся не дуже добре, й про Театральний майдан пригадав, куди Кривицький і К закопав 1,5 мільйона гривень мецената. А тому мабуть був дзвінок з головного офісу Привата до луцького мера з приводу його радника Кривицького.
Відповісти
Люди, отямтесь, маєте єдиного нормального кандидата, який реально відповідає за свої вчинки... невже хтось з інших висуванців зробив і робить більше як Палиця????
Відповісти
більше зробить (чи заробить) для себе, чи людей?
в парламент не ходив, корисного нічого за 5 років каденції не зробив, підвищення пенсійного віку підтримав, зміну конституції підтримав, мовний закон підтримав, мало? треба ще "корисного" зробити і 5 років порожнечі?
по луцьку немає жодного достойного кандидата.ЖОДНОГО.

Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині пояснив, чому передумав балотуватися до Верховної Ради
10 вересень, 2012, 13:01