Сутичку між націоналістами та комуністами вивчатиме прокуратура

Сутичку між націоналістами та комуністами вивчатиме прокуратура
Луцький міськрайонний суд 3 вересня направив до прокуратури міста Луцька матеріали справи про сутичку півторарічної давнини на досудовий розгляд.

У постанові суду від 3 вересня 2012 року йдеться, що 11 квітня 2011 року близько 11 години на Театральному майдані Луцька відбувалися одночасно дві акції.

Організаторами заходу «Геть комуну! Геть Сталіна» була громадська організація «Національний Альянс». Одночасно відбувалася акція, організована обласним осередком всеукраїнської громадської організації «Антифашистський комітет України» зі збору добровільних внесків на зруйнований пам’ятник Йосипу Сталіну в Запоріжжі».

У позові йдеться, що одному з комуністів невідомий, підкравшись з-заду, вдарив кулаком у обличчя і потилицю. Як наслідок - прихильник збору коштів на пам’ятник Сталіну отримав забій м'яких тканин у лівій скронево-виличній ділянці голови. Травма, згідно з актом судово-медичного обстеження, кваліфікується як легке тілесне ушкодження.

Як йдеться у постанові, особу, яка завдала удару остаточно не встановили. Тому справу направили до прокуратури для проведення досудового слідства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора вибивати комуняк, які вбивали та вивозили наших дідів та прадідів до Сибіру!
Відповісти
Ненавижу экстремизм в любом проявлении.
Відповісти
Агресія-це безглуздя!!!
Відповісти
Останні новини
Сутичку між націоналістами та комуністами вивчатиме прокуратура
10 вересень, 2012, 14:18