У волинської міліції – «свіжа кров». ФОТО

У волинської міліції – «свіжа кров». ФОТО
Лави органів внутрішніх справ області поповнили 38 випускників Волинського училища професійної підготовки працівників міліції.

Про це повідомили 11 вересня у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Під урочистий марш оркестру курсанти востаннє пройшлися плацом і салютували монетним дощем.

Привітати молодих спеціалістів із закінченням навчання прибув начальник УМВС України у Волинській області, генерал-майор міліції Богдан Щур:

«Поставлені перед міліцією Президентом України завдання – відкритість і прозорість у діяльності правоохоронців, боротьба з корупцією, організованою злочинністю, наркоманією, злочинами у сфері економіки – неможливі без висококваліфікованих спеціалістів. Тому саме на вас, молодих фахівців, покладаються великі надії. Від вашого ставлення до виконання службових обов’язків, від ваших дій і вчинків, життєвої позиції кожного багато в чому залежатимуть долі багатьох людей і держави в цілому».

Кращим курсантам Богдан Щур вручив подяки, а настоятель храму святого великомученика Георгія Побідоносця благословив усіх на хорошу роботу, пов’язану із боротьбою зі злочинністю та охороною громадського порядку.

«Попереду вас чекають нелегкі міліцейські будні. Ви зробили свій вибір, тож вчіться наполегливо працювати. Ви повинні зробити все, щоби люди були вдячні вам за вашу гуманність, надійність, принциповість, високий професіоналізм і постійну готовність допомогти в скрутній ситуації», – наголосив отець Олександр.

Із батьківськими настановами до випускників звернувся і начальник училища полковник міліції Петро Луцюк:

«Бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Хай щедрою на радість і добро буде ваша доля».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З такою зарплатою мало хто там надовго затримається....
Відповісти