Через будівництво спорткомплексу страждають мешканці двох луцьких будинків

Через будівництво спорткомплексу страждають мешканці двох луцьких будинків
Мешканці 17 та 19 будинків, що на вулиці Конякіна у Луцьку, обіцяють розвалити будівництво спортивно-оздоровчого центру, який зводять між будинками.

Про це 11 вересня повідомили самі мешканці у сюжеті телеканалу «Аверс».

На такий крок мешканці наважилися, тому що сусіднє будівництво перетворило їхні оселі у підвальні приміщення за показниками вологості і сирості.

Будівництво примикає до осель житлових будинків. Мешканці кажуть, що будівельний майданчик немає покрівлі, через що комерційний об’єкт у негоду заливає дощем. А через це у житлових будинках - сирість, вологість, стіни «їсть» грибок.

Згідно з висновком санстанції квартири перетворилися у підвальні приміщення за якісними показниками.

Забудовник на контакт з мешканцями відмовляється йти.

Мешканка 19 будинку Тетяна Рузак має семеро дітей. Жінка розповідає, що молодші діти не можуть вилікувати кашель через надмірну вологість у квартирі.

«У мене сім’я ліквідатора. Чоловік постраждав у 1986 році. Я є інвалідом першої групи, діток маю, і хотілося б, аби наша держава подбала про таких людей. Діти дуже багато хворіють, постійно кашляють, адже дуже висока вологість у квартирі. Як тільки починаються дощі, то коврик, що лежить на підлозі, стає мокрий», - каже жінка.

Інша мешканка будинку Тетяна Коваленко розповіла, що забудовник приєднав будівництво до її балкону. Через це весь балкон покрився цвіллю і тепер до помешкання лучан може забратися будь-хто з будівельного майданчика. Коваленко зверталася до суду, втім отримала лише відписки.

Мешканці розповідають, що від заступниці міського голови Лариси Соколовської надійшла відповідь, що станом на 12 липня усі проблеми, пов’язані з будівництвом, усунені. Втім недоліки є і досі.

Для того, аби допомогти людям забудовник повинен надати проектну документацію, втім бізнесмен цього не робить. Отож люди погрожують самовільно розібрати будівництво.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через будівництво спорткомплексу страждають мешканці двох луцьких будинків
12 вересень, 2012, 14:08