На Волині не дорахувалися бюджетних закладів, бо чиновники звітують по-радянськи

На Волині не дорахувалися бюджетних закладів, бо чиновники звітують по-радянськи
Різні структури Волинської ОДА по-різному рахують бюджетні заклади, від чого їхня кількість в документах не збігається, а це призводить до поганої перевірки та малої готовності цих установ до зимового періоду.

Про це йшлося 12 вересня під час селекторної наради в ОДА.

Під час звітів щодо підготовки закладів медицини, освіти та культури до зимового періоду виявилося, що кількість закладів у реєстрах відповідних управлінь не збігається з кількістю у реєстрі державної інспекції архітектурно-будівельного контролю у Волинській області.

Через це не всі заклади пройшли перевірку щодо готовності до зимового періоду і не всі отримали допомогу, зокрема, в Іваничівському, Ківерцівському та Локачинському районах.

Натомість заступник начальника управління культури і туризму Волинської облдержадміністрації Валерій Дмитрук, начальник управління охорони здоров'я Ігор Ващенюк та начальник управління освіти і науки Олександр Хомич відзвітували про майже стовідсоткову готовність закладів.

Перший заступник губернатора Олександр Башкаленко розлютився і дав одну добу часу до з'ясування кількості закладів між управліннями та інспекцією архбудконтролю.

«Як так можна? Я навіть не кажу про готовність. Я кажу про загальну кількість закладів. Радянські часи закінчилися. Не можна вийти і відзвітувати, що 100% готові», - заявив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яскравий приклад ще одного із багатьох,
показових звітів!
Відповісти
Останні новини
На Волині не дорахувалися бюджетних закладів, бо чиновники звітують по-радянськи
12 вересень, 2012, 14:30