Кандидат від опозиції у Нововолинську порушує правила агітації. ФОТО

Кандидат від опозиції у Нововолинську порушує правила агітації. ФОТО
Кандидат від опозиції у Нововолинську Євген Мельник порушує правила агітації.

Про це повідомляють у прес-службі громадянської мережі ОПОРА у Волинській області.

Спостерігачами ОПОРИ зафіксоване порушення правил виборчої агітації узгодженим кандидатом від об’єднаної опозиції по виборчому округу № 19 Євгеном Мельником.

У приміщенні житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради на бульварі Шевченка розклеєні агітаційні плакати із зображенням Євгена Мельника. У коридорі будівлі розкладена також різноманітна партійна преса, а на стінах висять інформаційні стенди ВО «Батьківщина» та УНП.

Як відомо, приміщення перебуває у комунальній власності міста. Таким чином розміщення агітації у такого роду приміщеннях є порушенням виборчого законодавства, а саме ч. 4 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів», яка чітко вказує, що «забороняється розміщення агітаційних матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності».

Очевидно, що політичні сили ВО «Батьківщина» та «Українська Народна Партія» орендують у будівлі приміщення. Адже там знаходяться виборчий штаб ВО «Батьківщина» та громадська приймальня народного депутата України Віктора Олійника. Проте за межі кабінетів політична агітація не може виходити.

До слова, у будівлі знаходяться відділення Пенсійного фонду України та управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Нововолинської міської ради, що гарантує прихід великої кількості виборців у приміщення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кандидат від опозиції у Нововолинську порушує правила агітації. ФОТО
12 вересень, 2012, 15:30