Генпрокурор Луценко натякнув на причетність Пашинського до зброї з Майдану

Генпрокурор Луценко натякнув на причетність Пашинського до зброї з Майдану
Генпрокурор заявив, що людина, яка була разом з лідерами опозиції на Майдані, вивезла з Києва "Чорну сотню" та знищила її зброю.

Повідомляє UA1.

"Чорну сотню", яка розстрілювала учасників Євромайдану, вивезла з Києва людина, яка сама була його учасником? та знищила зброю, з якої вбивали людей.

Про це в ефірі "112 Україна" заявив Генеральний прокурор Юрій Луценко.

"З допомогою контррозвідки Міноборони ми знайшли зброю "Чорної сотні", в т.ч. снайперську гвинтівку, яку бачила вся країна на страшних кадрах стрілянини з-під Жовтневого палацу. Ми знайшли її разом з великою кількістю автоматів – вони були розрізані і втоплені одною групою, керівник якої вже проходить по слідству", – зазначив Луценко.

Слова Генпрокурора про снайперську гвинтівку, "яку бачила вся країна", дають можливість припустити, що Луценко говорить про народного депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського, адже саме він фігурує на відео зі снайперською гвинтівкою невідомого походження на Майдані – нічого не пояснюючи майданівцям, які затримали автомобіль зі зброєю, він і його помічники просто вивозять зброю і водія авто з Києва.

На користь цієї версії говорять й інші слова Генпрокурора, які вказують на близькість підозрюваного до лідерів тогочасної опозиції: "На жаль, це особа, яка, за нашою версією, за вказівкою Захарченка, вивезла "Чорну сотню" з Києва, знищила їхню зброю і втопила її. Хоча сам він був разом з нами на Майдані".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слід хоч раз глянути на морду того пашинського і зрозумієш яка це слизька і мерзотна особа. Надіюсь Луценку вистачить сили волі засадити його за ґрати, а не випустити за кордон!!!
Відповісти
еее думаю під юлю копають... або тягнибока :))) пашинський свій зараз :)
Відповісти
Пашинський вивозив зброю 18 лютого,якраз до цих страшних розстрілів на Інститутській.Луценко має на увазі гвинтівку,яку всі бачили на відео біля Жовтневого 20 лютого.Тільки не факт що саме з неі вбивали майданівців.Прокуратура блефує і явно шось приховує.
Відповісти
Луценко покаже фрагменти цієї зброї,яку нібито знайшли на дні озера,тоді повірю.Взагалі як можна доручати чесне розслідування вбивств людині,яка сама зі сцени майдану закликав громити склади зі зброєю і вбивати беркутівців?
Відповісти
Вот и начинают выяснятся преступления майданных гнид
Відповісти
юга, як завжди бгеше, нвіщо було зпилювати номери, різати зброю, щоб потім все разои вкинути в одну водойму - щоб юга знайшов... цю зброю знайшли ще в лютому 2015 року, але юга вирішив і на ній попіаритись...
Відповісти