Секс по-українськи: відверто про таємниці

Секс по-українськи: відверто про таємниці
До 17 століття українські дівчата могли першими зізнаватися хлопцям в коханні. Про "дику" традицію згадував французький інженер і картограф Гійом Левассер де Боплан в своєму "Описі України".

Повідомляє unn24.

Дівчина приходила додому до хлопця, у якого була закохана, і при всіх його рідних пропонувала одружитися. Відмовити дівчині вважалося поганою прикметою. Тому хлопці були змушені прощатися зі щасливим холостяцьким життям.

Між обіймами і сексом

На вечірках була популярною традиція, яка дозволяла молодим людям поспілкуватися "ближче".

Неодружені хлопці та дівчата збиралися на вечорниці (переважно вдома у вдови, яка мала стежити за ними). Тут вони їли, пили, грали ігри, а потім займалися "притисками".

Сформовані пари лягали спати разом і займалися "сексом наполовину", тобто так, щоб зберегти дівочу цноту. Однак це не завжди вдавалося, часто дівчата вагітніли і навіть не розуміли, як це сталося. Є дані, що 45,6% жінок, які ходили на вечірки, втрачали цноту до шлюбу.

Вседозволена ніч на Купала

Іоанна Купала - свято єднання людини з природою. А як кажуть, що природно - то не соромно, тому у цей день хлопці і дівчата дозволяли собі недозволене, але таке природне.

Дівчата плели вінки і кидали їх у воду або вогонь, а якщо хлопець отримував вінок - дівчина була змушена цілуватися з ним. Крім того, весь вечір дівчина повинна була провести з хлопцем в парі. І мало що могло трапитися між молодими людьми вночі в лісі під час пошуку квітки папороті...

Келих невинності

Старовинний гуцульський звичай, який зламав не одне життя молодої жінки, описує письменниця Марія Матіос.

На наступний день після першої шлюбної ночі в присутності всіх гостей молодий вимовляв тост-подяку батьку нареченої. Батько підходив до столу, за яким сидять молоді. Молодий правою рукою брав дерев'яний келих, вказівним пальцем закриваючи дно, говорив тост "П'ю до вас, батько!" і випивав, не відпускаючи пальця від дна.

Наступну чарку наливали батьку нареченої. Якщо наречена була цнотливою - келих був без дірки на дні. Якщо ж чеснота нареченої була порушена до весілля - наречений давав батькові келих з діркою і батько при всіх гостях обливався напоєм.

Нареченому в першу шлюбну ніч допомагав дружба


Перша шлюбна ніч молодят була розвагою для всіх гостей. Поки пара вперше займалася сексом, під дверима стояли гості і співали сороміцькі пісні. На ніжності молодята мали не більше, як півгодини.

Зрозуміло, не всіх чоловіків таке налаштовує на потрібний лад. Тому, якщо наречений не справлявся, йому на допомогу приходив старший дружба. Причому часто це був близький родич нареченого, а в деяких випадках допомагав батько нареченого. Якщо він за це не брався, наречену цнотливості позбавляли свахи ... пальцями.

Невинність на показ

Простирадло або сорочку з кров'ю після першого статевого акту наречених виносили на загальний огляд. Якщо наречена виявилася вже не цнотливою, то отримувала клеймо на все життя.

Джерело: viagra-shop.in.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дибілізм)))
Відповісти
Міф!!В ті часи розбрату не було.Доведено документами переказами пращурів прадідів.
Відповісти
ось зараз таке притамане дівчаткам нашим)))
Відповісти
старші люди щось подібне теж розказують.
Відповісти
Сором...
Відповісти
Фууу, реально народ схаменіться
Відповісти
Є дані, що 45,6% жінок, які ходили на вечірки, втрачали цноту до шлюбу.
А ці відсотки теж Гійом де Боплан збирав по селах?
Відповісти
такий і плід....Який Самійло - така й Самійлиха. Як не бачу - душа мре , а побачу - з душі пре.
Відповісти
У дівчат пам'ять та стид тільки до порога, а як переступить поріг - так і забула.
Відповісти
Я розумію, що за перегляди слід боротися будь-якими методами...Ну але писати таку фігню? Типу допомагав дружба або батько...Або свахи...Навіть не знаю, що написати) Краще вже би голу жіночку поставили! Ну навіщо писати таке лайно??Сорі, ну щось я не зрозумів!
Відповісти
Може він їздив в Африку.
Відповісти
Содом і Гомора відпочиває!!!
Відповісти
Останні новини
Секс по-українськи: відверто про таємниці
26 липень, 2016, 05:32