Луцькі прикордонники затримали п'яних дебоширів без документів

Луцькі прикордонники затримали п'яних дебоширів без документів
Сьогодні вночі прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону затримали трьох місцевих мешканців, які в нетверезому стані намагались наблизитись до державного кордону на вантажному автомобілі «ГАЗ».

На вимогу прикордонного наряду пред’явити документи, що посвідчують особу, агресивно налаштовані громадяни відмовились та в грубій формі почали висловлюватись на адресу охоронців кордону, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Бійці групи реагування, що прибули з відділу прикордонної служби, затримали нічних дебоширів. Документів на осіб та на транспортний засіб при них не виявилось. Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму - знаходження в прикордонній смузі без документів - та викликали на місце затримання представників Національної поліції, які оформили водія за керування автомобілем в нетверезому стані.

Також до суду направили документи щодо притягнення затриманих до відповідальності за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.