На Волині працівниця банку привласнила 350 тисяч гривень

На Волині працівниця банку привласнила 350 тисяч гривень
Слідчими Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури та оперативного супроводу співробітників Управління захисту економіки у Волинській області скеровано до суду обвинувальний акт щодо розтрати коштів працівницею банку на суму понад 350 тисяч гривень.

Упродовж лютого-березня 2016 року контролер-касир однієї із філій державного банку шляхом підроблення банківських документів здійснила привласнення та розтрату грошових коштів, які перебували в її віданні, на загальну суму 356 тисяч 824 гривень, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ НП України забезпечили відшкодування завданих збитків у повному обсязі.

Поліцейські встановили, що контролер-касир однієї з філій державного банку, перебуваючи на посаді, будучи матеріально-відповідальною особою, шляхом підроблення банківських документів, зокрема заявок на видачу готівки, підробляла підписи клієнтів банку. Таким чином, здійснила привласнення та розтрату грошових коштів, які перебували у її віданні на загальну суму понад 350 тисяч гривень.

Правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні правопорушень за ч.3 ст. 191 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (Комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці скерували обвинувальний акт до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мало було своеЇ з/плати бісовісна
Відповісти
на що потратила на шмотки чи їздила на кіпр
Відповісти
Останні новини
На Волині працівниця банку привласнила 350 тисяч гривень
05 серпень, 2016, 13:08
У Києві страйкують шахтарі
05 серпень, 2016, 12:33