Горілка у волинських супермаркетах коштовуватиме не менше 27 гривень

Горілка у волинських супермаркетах коштовуватиме не менше 27 гривень
Волинські супермаркети обіцяють дотримуватимуться визначених законодавством мінімальних цін на алкогольні напої: згідно з постановою Кабміну, мінімальна ціна на пляшку горілки має становити 27,41 гривень.

Про це повідомляє сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Цієї домовленості досягнуто в ході особистої зустрічі голови ДПС у Волинській області Володимира Михалчича із засновниками та керівниками найбільших торгівельних мереж краю 14 вересня 2012 року.

«Аналітика податкової служби щодо ситуації на ринку алкогольних напоїв свідчить про нові загрозливі факти, які підтверджуються результатами перевірок наших колег з інших областей, щодо зростання частки «тіньового» горілчаного продукту у роздрібній торгівлі за заниженими цінами», - звернув увагу представників волинських супермаркетів Володимир Михалчич.

Керівник волинських податківців додав, що така ситуація поки не є характерною для Волині і запропонував місцевому бізнесу і надалі працювати винятково у правовому полі на ринку алкоголю і тютюну.

«Зі свого боку, податкова служба докладатиме максимум зусиль для того, щоб конкуренція на ринку алкогольних напоїв була чесною», - підсумував Володимир Михалчич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Горілка у волинських супермаркетах коштовуватиме не менше 27 гривень
17 вересень, 2012, 14:30
Від середи обіцяють дощі
17 вересень, 2012, 13:31