Войтович за Януковича: голова Волиньради не дає ображати Президента

Войтович за Януковича: голова Волиньради не дає ображати Президента
У рішенні Волинської обласної ради щодо мовного питання не повинно бути жодного формулювання, яке б принижувало честь і гідність глави держави, вважає голова Волинської обласної ради Володимир Войтович.

Про це Войтович заявив 17 вересня під час оперативної наради в ОДА.

Він зазначив, що на цьому тижні відбудуться консультації голів фракцій щодо ставлення до проекту рішення про Закон України «Про засади державної мовної політики».

Войтович зазначив, що за результатами перемовин «буде видно, хто шукає порозуміння і злагодженої роботи, а хто використовує це як шанс для виборчих технологій».

«Є варіанти: кожна фракція може підготувати свій додаток до запропонованого проекту рішення. Той варіант, який набере більше голосів, то той і буде прийнятий. Можна нинішній проект доопрацьовувати, але до сесії», - зазначив Войтович.

«Ми не можемо допустити того, аби було приниження честі і гідності глави держави у будь-якому проекті, який пропонується на сесії. Це принципова позиція», - додав голова облради.

Нагадаємо, 5 вересня Волинська обласна рада не прийняла жодного рішення з питань, які виносилися на сесію, бо не затвердила порядку денного через мовне питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Януковський сраколиз!!!!!!
Відповісти
Ось із -за таких "принципових" войтовичів деребанять наше місто донецькі,як в базарний день!!!
Відповісти
А при чем тут город к областным? Вам лишь-бы кнопку удавить, а разобраться что к чему... кишка тонка! Вы бы лучше проследили, как с подачи и одобрям-с мера город деребанят!
Відповісти
Останні новини
Войтович за Януковича: голова Волиньради не дає ображати Президента
17 вересень, 2012, 15:02