На Волині на вихідних гасили 8 пожеж

На Волині на вихідних гасили 8 пожеж
Цими вихідними на Волині трапилося 8 пожеж. З них половина виникла внаслідок загорання сухої трави. Також дві пожежі виникли в господарському секторі, ще горіла солома та двоповерхова сушарка ТзОВ «Будмонтаж».

Про це повідомляє сайт УДСНС в області.

Так, 13 серпня о 13:25 у селі Усичі Луцького району виникло загорання сухої трави на площі 0,4 га. На місце події прибули співробітники Державного пожежно-рятувального поста №20, які ліквідували полум’я. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем сусідки.

О 14:43 у селі Голишів Луцького району внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб виникло загорання сухої трави на площі 0.3 га. Погасили вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 міста Луцька. Територія належить до Боратинської сільської ради.

Того ж дня о 18:38 у селі Брище Луцького району через необережного поводження з вогнем невстановлених осіб виникло загорання сухої трави на площі 0.6 га. На місце події прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 2 та частини спеціальної пожежної техніки, які погасили вогонь. Територія належить до Рокинівської сільської ради.

Також о 18:52 у селі Рованці Луцький район внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб виникло загорання сухої трави на площі 0.4 га. Погасили вогонь працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 1.Територія належить до Боратинської сільської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежі, МНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині на вихідних гасили 8 пожеж
15 серпень, 2016, 11:02