Гузь покликав Івахіва на дебати. ВІДЕО

Гузь покликав Івахіва на дебати. ВІДЕО
Кандидат у народні депутати України від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігор Гузь публічно запросив кандидата-самовисуванця Степана Івахіва на теледебати.

Про це повідомила прес-служба Ігоря Гузя.

Як відомо Гузь та Івахів є кандидатами у народні депутати на мажоритарному окрузі № 21 з центром у місті Ковелі.

Як випливає з повідомлення, підставою для дебатів є, зокрема, той факт, що Гузь є представником Об’єднаної опозиції, а Івахів представляє владу, оскільки донедавна був членом Партії регіонів і входить до провладної більшості у Волинській облраді.

Як ідеться у повідомленні, Гузь неодноразово звертався до Степана Івахіва із пропозицією публічних теледебатів. Вперше – ще наприкінці липня в ефірі телеканалу «Аверс», проте той проігнорував це запрошення. Вдруге Ігор Гузь закликав Івахіва до відвертої розмови 2 вересня, але й цього разу Івахів не побажав виступити перед виборцями.

Після цього Ігор Гузь прийшов на одну із зустрічей Івахіва із ковельчанами та у присутності сотень людей вручив йому запрошення на публічну дискусію.

У повідомленні прес-служби Гузя йдеться, що Івахів «не зміг дати чіткої відповіді, чи приймає він запрошення». Зі змісту відеоролика, доданого до цього повідомлення, немає змоги зрозуміти, що ж конкретно відповів Степан Івахів: зйомка закінчується на промові Ігоря Гузя



Як відомо публічні дебати у виборчому процесі – явище розповсюджене в країнах розвиненої демократії. Адже це можливість для виборця почути, позицію кандидатів, їх програми та отримати відповіді на незручні, проте важливі питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 56
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, а чому прес-служба Ігоря Гузя не написала, відповіді Степана Івахіва. Він же сказав Ігорьку, що дебатувати можна з тим, хто щось реальне зробив, а не лише говорить. А ще Степан Івахів запросив Гузя у спортзал :))) Ха-ха-ха... Шо слабо Гузю на такі дебати погодитися :)
Відповісти
Спортзал? А до чого тут це якшо на дворы вибори? Я думаю людям важливіше почути про те що кандидати будуть робити у парламенті, а не те хто скільки раз відіжметься.

Але якщо вже взялися за спорт говорити то нехай навипередки перепливуть Світязь:)) Чи це слабо Івахіву
Відповісти
судячи з грудей Ігоря. Це я вам як жінка і лікар кажу.
Відповісти
Ігор Гузь як плавав так і буде плавати, один мінус що не в політиці. Буде Озера і річки перепливати оскільки це робота депутата ВР або обласної ради!!!
Відповісти
Хай піде і позмагається у плаванні із Гузем. Наприклад можна переплевти Світязь. А у волейбол змагатися - то не чоловіча робота)
Відповісти
Ви смішні? Які дебати? Івахіву поставлять 3 питання і він засипеться: чому він бреше, що не був членом партії регіонів, коли віддасть гроші за здане людьми молоко та чому приховує свої капітали. Всьо на цьому дебати закінчаться.
Відповісти
А Гузь просто буде горло драти. Гузб взагалі ніколи ні нащо не відповідає.
Відповісти
Мацуня, твой шеф-Ивахив трус, который боится теледебатов :)
Відповісти
Маю знайомих, які є агітаторами Івахіва, то він змушує їх ходити на кожну зустріч, аплодувати кожні 5 хв і задавати правильні питання. Тому якщо Сьопка погодиться на дебати, то тільки якщо в студії буде із десяток його агітаторів
Відповісти
а Івахів получається відповіді і не дав. на сайті пише, що він спантеличенй стояв на сцені..ну що ж, передбачувано)))
а на відео видно, що Гузь попросив в 3-денний термін дати офіційну відповідь... вже минуло 4 дні... прес-служба Гузя не висвітлила відповідь, то виходить Івахів боїться Гузя???.хєхє



Відповісти
Почему ответ не оприлюднила пресс-служба Ивахива?
Відповісти
))) Я читала новину повністю - в Гузя на сайті. Він там дописав, що Івахів зніяковів. Відео подивилась лише тут, і стало соромно за Ігоря. Тому що аж ніяк Івахів не виглядає зніяковівшим, а досить мужньо поспіхається))). І чого на паузу нажали? Від опозиції чекаєш об'єктивності. А тут. Тут піар Ігоря Гузя. Чому не дали змоги подиватися громадськості реакцію Івахіва?
Відповісти
Подивитеся реакцію в прямому ефірі, якщо тути з"явиться Івахів
Відповісти
Малишка, яка реакція? тут мала прозвучати одна відповідь - "так, я прийду", або "Ні. я не прийду". Все. Івахів відповісти нічого не зміг. При чому до цього часу жодної реакції ні від нього ні від його штабу не має. Злякався?
Відповісти
Шановні журналісти і ті, хто спілкувався з Ігорем Гузем, скажіть, будь ласка, чи можна з ним насправді проводити дебати? Бо він трохи ... того... трохи "жіріновський". Він же у спілкування із опонентами покладається виключно не на здоровий глузд, а на міцну горлянку.
Відповісти
Івахів просто боїться відкритої дискусії, от і придумує відмазки.
Відповісти
Спiлкувалися з Гузем - це цiлком нормальна людина. Вiн завжди на людях, його позицiя вiдома давно. А де ж стiльки часу був Iвахiв? У кущах дбав про народ, чи щось iнше робив. Ви ж навiть не знали, як такий спеченй сухарик виглядаэ.
Відповісти
Івахів ніколи на них не погодиться, бо там йому буде капець, на цьому закінчиться його політична кар"єра
Відповісти
звичайно той Івахів не піде. бо дебати - це не підготовлені наперед запитання і відповіді!!!хіба варіант Черкаску посадити під стільчик, той йому скаже, що відповідати...як завжди)))

але куди преться той Івахів??? з нас вистачає такого гаранта і ко..слово без допомоги зв'язати не можуть
Відповісти
які вміло, як Ганя Герман, все перекручують. Ви ж там були і знаете, що Івахів відповів вашому патрону так, що той забився у куток.
Відповісти
а я не був!!! щось не віриться, що Гузь у куток забився.
на відео видно, що Гузь того Степана рукою по плечі, типу відійди хлопче, ОПОЗИЦІЯ говорить)
Відповісти
А потім чогось камеру вимкнули? Чого тоді відповідь Івахіва не показують? Чого не показали як він дрижить перед мікрофоном?
Чи він не злякався? Відео відповіді в студію!!!!!
Відповісти
А пресс-служба Ивахива почему не работает? Почему нет продолжения видео? Почему нет ответа Ивахива? Гузь должен за пресс-службу Ивахива работать? :)))
Відповісти
Так будет видео или можно считать заявление о том, что Гузь "забився у куток" больной фантазией штабистов Ивахива?
Відповісти
Так піариться з цим відео не Івахів а Гузь!!!!
Відповісти
Так Гузю и есть чем пияриться- попустил перед народом Ивахива и показал, что тот трус...
Відповісти
Сумно дивитись на такого опозиціонера, який надає не достовірну інформацію. І показує лише те що йому вигідно! Ганьба такому опозиціонеру!
Відповісти
Так почему Ивахив не даст полную информацию? :) Может всё же нечего давать? :)
Відповісти
Да тому, що до такого опускаеться тільки кандидат Гузь, бо конкретно щось робити не вміє, він тільки хармани плете і голосно говорить, як колись Гудима......
Відповісти
Это можно считать признанием штаба Ивахива в том, что давать-то нечего? :) Я так и думал. Какой кандидат, такой и штаб-пустышки...
Відповісти
Щось наш любий ВолиньПост неоперативно працює =)
Це відео вже пилом припало і на сайті Гузя і в соцмережі.
Чи Вам, панове журналісти, статейку запізно проплатили?))
Відповісти
Ну.. Гузь добре язиком вертить. Голосно. Брутально. Ну то й що? Його у Верховній Раді слмухати будуть? Там достатньо безавторитетних язикольопів.
Відповісти
Ну не втрималася від своїх п’яти копійок. Говорити – не мішки носити, як кажуть розумні люди. Що конкретно зробив Ігор Гузь за своє життя? Створив підприємство? дає людям роботу? побудував будинок? Хизується, що живе у найманій квартирі та їздить на орендованому авто. Стидоба. Альфонс. Світязь переплив? Не смішіть.
Відповісти
а ще Гузь за своє життя ні в кого не вкрав і не обдурив. Тому розповідати хто шо зробив))це смішно.
Відповісти
Штабисты Ивахива хватит отробатывать бабло. Мы и так поняли, что вам хорошо платят. Где господин Ивахив? Он за спинами своих штабистов только прятаться умеет? Даёшь дебаты! А нет- Ивахив трус!
Відповісти
Подивилась і зрозуміла,що Гузю нічого в депутатстві не світить:)Рейтинг нуль,амбіції аж зашкалюють,а розуму як в 5 річної дитини:)І головне,про що з ним можна дискутувати???В бізнесі повний нуль,в політиці може дискутувати лише на одну тему-"політична проституція",бо перецілував вже стільки знамен політпартій,що іншим і не снилося:)І головне,ми у ВР вже бачили одного клоуна Олежика Ляшко,а якщо туди ще Гузь попаде,то це вже буде не ВР а ЦИРК:)
Відповісти
Про що мова? які дебати? які змагання!!!!?? Це все ні до чого! Людям треба чорним по білому доносити, що Івахів - то зло, то партія регіонів, і суть не в тому чи зганьбиться він на дебатах чи ні. Кому ті дебати потрібні? що вони змінять??? Треба писати просто - Івахів - зло, регіони,минуле. Гузь - опозиція. І все!!!! Навіть як би Івахів і вмів гарно говорити, і вмів гарно плавати - від того він не стане кращим. Може Івахів і не поганий чоловік, сам по собі, але він зараз представляє Партію Регіонів - і це основне, що треба всі мзнати!

Порада Гузю: краще замовте великий банер на сайті - Івахів - Партія Регіонів! ЩОб люди знали,бо то основне.

Порада Іахіву - якщо в вас після вибоів лишаться гроші і вам дійсно не байдужі люди - долучайтеся до опозиції і спонсоруйте опозицію - то може в вас буде якесь майбутнє. Купіть балістичну ракету - запустіть її в Верховну Раду - от це дійсно ефективне вкладання коштів!Тоді мо і вас підтримаємо, а поки що звиняйте - ми за Гузя!
Відповісти
А Гузь - дивний радикальний націоналіст. гуд бай, толерантність, терпимість, нормальність. вівіат міжнаціональні конфлікти.
Відповісти
Да, да...Только почему-то например грузин-журналист Кипиани поддерживает нетолерантного Гузя. Почитайте Фейсбук журналиста...
Відповісти
Таке враження що коментують штабісти опонентів!
Теледебати це досить хороша змога для виборців дізнатися краще за кого віддати свій голос тому вважаю вони потрібні.
Згадую теледебати Ющенка і Януковича в 2004, то чого не зробити в Ковелі!! Кандидати достойніші!!
Відповісти
+100. Одни штабисты соревнуются в красноречии. Кроме них эта новость никому не нужна.
Відповісти
Тут більше інформації http://guzj.info/2012/09/ihor-huz-yakscho-stepan-ivahiv-ne-pryjde-na-teledebaty-budu-vvazhaty-joho-boyahuzom-foto/
Відповісти
як на мене, Івахів принесе у ВР набагато більше користі ніж Гузь.
якщо аналізувати між 2-ма особистостями. Івахів: бізнес, надання роботи, практичний досвід, інвестиції в спорт. Гузь: амбіції, голосні гала, "хронічна" боротьба. іноді навіть ставлю собі питання: "Якщо Гузь дорветься до влади, проти кого тоді буде боротись?..."
якщо аналізувати відповідно до партійності: не вірю, що Івахів є позапартійним. і в це не вірить ніхто. мабуть, навіть штаб Івахіва_) Гузь позиціонує себе як "вірна опозиція"? дивно, бо ще 2 роки тому називав Яценюка "жидом" з усіма наслідками, не вмів знайти порозуміння із Грицюком (БЮТ). за кілька років перебування у політиці змінив стільки партій про існування яких дехто навіть за життя не знає.
тому висновок напрошується один: по Ковелю ситуація аналогічна з Луцьком: опозиція програє округ лише через те, що висуває не тих кандидатів!
дайте можливість людям побачити ЖИВОГО СОВІСНОГО кандидата із ПРАКТИЧНИМ ЖИТТЄВИМ ДОСВІДОМ і ЧІТКОЮ НАЦІОНАЛЬНОЮ ПОЗИЦІЄЮ. якщо в опозиції таких немає - боротися рано. бо немає з ким!
Відповісти
Дайте избирателям увидеть дебаты... А там уже они решат за кого нужно голосовать. Только вот проблемка: боится Ивахив дебатов. Не мужик...
Відповісти
Ігор Гузь - це приклад радикального націоналіста і дестриктивного анархіста. В Раді і так вистачає схожих людей. Революцію він ніколи не зробить. З його агіткампанії теж все зрозуміло: він піариться на інших, тому що сам нічого не може запропонувати. Він або розказує як любить Тимошенко, або як не любить регіоналів. І все. Це не по-державницькому. В нас революціонерів вже в Раді вистачало. Він здується швидко.
Відповісти
Больше чем революционеров в Раде тушок. В основном это люди у которых есть бизнес и на которых можно надавить. Ой, про что это я- Ивахив ведь уже "тушка", точнее представитель "Партии Регионов" :)
Відповісти
Увидит чемодан - и порегиональничает. жаль вас. Работаете на него. трудитесь. А он потом пару миллионов возьмет - а вам одно разочарование оставит.
Відповісти
Во-первых я на Гузя не работаю. Во-вторых вы там в штабе Ивахива хоть одной линии придерживайтесь в дискуссии- то вы говорите, что у Гузя нет рейтинга, то признаёте что он на выборах победит :)
Відповісти
Як на мене Ігор Гузь занадто хитрий, все що не робить то це піариться за рахунок людей котрих поважають, і слова яких підтверджуються справами. Заголовки з сайту Гузя
1."Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок закликали волинян підтримати кандидата у народні депутати Ігоря Гузя + ФОТО"
2. "Ігор Гузь разом із Андрієм Парубієм провели 27 зустрічей з виборцями + ФОТО"
3. "Ігор Гузь та Микола Мартиненко відвідали Центральну районну лікарню + ФОТО"
4. "Юрій Луценко вважає, що Ігор Гузь – людина, яка «щиро вірить і діє без запасних аеродромів»"
З цих заголовків все зрозуміло. Що Ігор просто використовує людей котрим люди довіряють.
І це правильно бо сам він ніхто в політиці! А те що він опозиціонер це просто смішно! Його з батьківщини вже давно пора вигнати щоб антирейтинг для партії не робив!
Відповісти
Вигода, ну что тут можно поделать:за Ивахива нормальные люди подписываться не желают. Так что Ивахиву и его прихлебателям остаётся только завидовать и строчить посты с желчью :)
Відповісти
Нещодавно в мої руки попав агітаційний буклет Гузя, де він весь такий позитивний,організував Молочну акцію, зробив 400 депутатських запитів.Якщо робота депутатів полягає в писанні запитів, то це дуже високий показник!!!!хоча кожний громадянин має право подати відповідний запит згідно законодавства!; якщо в організації акцій протесту - то це єресь.Куди дивиться прокуратура????
Відповісти
Гузь надіється що по ковелю виграє аааа шансів то маловато боротися з такимим як Смітюх і Івахів.... Так шо хай він ротик свій прищепить і в ковель не заїжає , молодь його ненавидить і вважає Ненормальний)))
Відповісти
Гусь - на першій фото чітко видно як Гусь з перляку розтавив ноги випнув пузо вперед, розвів визькими плечима назад. Це як в 90ті гопота з привокзального району, типу шя паабшяємся...Типу перед електоратом хотів показати свою мужню статуру...
Але нажаль друге підборіддя, кавуноподібний живіт та ховрашині щоки видають поліське бажання поїсти та попити...
Івахів - звичайний підтягнутий спортсмен дзюдоїст...з вишуаними манерами, стримаючою посмішкою. Який розуміє що Гусь голка в копиці сіна, або як каже народна прикмета не чіпай ... не буде тхнути!
А стосовно дебатів...що з крекливим горлом говорити?
Відповісти
Только вот Гузь не пьющий, а Ивахив только и делает, что ездит по деревням и при случае не отказывается дябнуть рюмку, другую с сельчанами. Хочет так показать, что он в доску свой :))))
Відповісти
Ну хіба це дивно??? Вміти випити, на мою, думку повинен кожен мужик.
Відповісти
А я думал мужик в другом проявляется...
Відповісти
Останні новини
Гузь покликав Івахіва на дебати. ВІДЕО
18 вересень, 2012, 15:38