Волинські резервісти отримують повістки

Волинські резервісти отримують повістки
Наближення Дня Незалежності України визначило головну тему для розмови під час чергового засідання Ради оборони області – безпекові заходи під час святкувань.

Про це інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик заявив, що волинська команда в змозі забезпечити правопорядок на території області, коли вся громада святкуватиме найбільше державне свято.

Традиційно обласний військовий комісар Роман Кулик повідомив про рівень виконання завдань держави щодо укомплектування військ контрактниками – 185 осіб і 36%. Окрім того, у військкоматах розпочали роботу й щодо набору строковиків. Щоправда, поки триває лишень підготовчий етап.

Окремо зупинилися на резонансній темі, адже днями у волинських ЗМІ з’явилася інформації про вручення повісток військовозобов’язаним.

Як повідомив Роман Кулик, на Волині проводять зборову підготовку й тому сповіщають оперативний резерв. Заплановано охопити майже 600 осіб.

«Дуже прошу максимально інформувати громаду про проведення таких навчань, аби не сіяти паніки серед волинян. Проводите збори військовозобов’язаних, які перебувають у першому резерві, то так і кажіть. Інакше люди зроблять власні висновки», – наголосив Володимир Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пора за справу Вальцмана-Гройсмана душу віддати! Поспішайте...
Відповісти
Ого! А я дивлюсь тут до воєнкомату вже черга в два км. стоїть :))
Відповісти
Виконання плану по контрактникам на 36 відсотків? Зрушення таки є, волиняни таки порозумнішали і дурнів, готових здихати за статки Пороха і компанії все меньше. А повістки хай собі в ду... пу засунуть, або роздадуть депутатам і чиновникам обласних і міських рад і адміністрацій, як головним "пацріотам"!! То то ті зрадіють!!
Відповісти
Останні новини
Волинські резервісти отримують повістки
19 серпень, 2016, 16:26