Шевченко у Луцьку роздав близько півтисячі автографів. ФОТО

Шевченко у Луцьку роздав близько півтисячі автографів. ФОТО
Зірка світового футболу, другий номер у списку партії «Україна вперед» Андрій Шевченко у Луцьку роздав майже півтисячі автографів.

Подивитися на футболіста до спортивно-оздоровчого комплексу «Олімпія», що на вулиці Кравчука, зібралося за різними оцінками зібралося до чотирьохсот лучан. Більшість з відвідувачів – діти, які хотіли на власні очі зблизька побачити відомого футболіста.

Підпису від футболіста тішилися не лише діти, а й дорослі, які приносили для розпису м’ячі і футболки.

Автографсесія Андрія Шевченка тривала близько півгодини. Футболіст приїхав до спорткомплексу, аби вручити подарунки юним спортсменами та дорослим спортсменам-аматорам.

Справа в тім, що на базі комплексу змагалися у футбольному поєдинку протягом дня чотири дитячі та дорослі футбольні команди. Паралельно у вправності у великому тенісі змагалися діти.

Турнір відбувся за сприяння радника міського голови Володимира Пащенка.

Андрій Шевченко зазначив, що у спортивній сфері зробив усе можливе аби прославити Україну. Тепер досягти успіху і блага він намагатиметься і у політиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому у глядачів такі постні лиця?Чи не тому,що ще одна знаменитість,зайнялася такою брудною справою,як політика?
Ми вже бачили не одну таку подібну особу,якою моніпулювали політичні діячі,використовуючи їх у своїх зацікавлених інтересах для політичного рейтингу!Шева-класний ігрок на футбольному полі,але політичне поле це не його гра!Прикро...
Відповісти
Всі чомусь забули, що Шевченко допомагав дитячим будинкам, школам і т.д. ще задовго до того, як пішов у політику всі забули. Я читав безліч негативу і бруду про нього до Євро, навіщо він типу нашій команді, тощо. Але після 2 голів шведам, він раптом став героєм. Тут вирішив піти у політику, відраз всі накинулись, пишуть зрадник і т.д. Люди досить обливати брудом стукаючи по клавіатурам. Давайте судити по вчинках, а не по плітках чи уявах. Як пройде в парламент, тоді і побачимо який з нього політик. Не розумію чому стільки бруду виливаєте на Королевську. Вона що була при владі чи у вас щось особисте? Чи ви просто повелися на плітки і чорний піар опонентів. Тоді ведіться. (А ще знаю, що в Донецьку кажуть, що у нас тут бандерівці з автоматами бігають...) Не судіть і не судимі будете!!! Час розставить все по місцях. Тоді і будемо за вчинками судити!
Відповісти
Останні новини
Шевченко у Луцьку роздав близько півтисячі автографів. ФОТО
19 вересень, 2012, 18:28