На Волині колишньому депутату-свободівцю дали 5 років тюрми

На Волині колишньому депутату-свободівцю дали 5 років тюрми
Колишнього депутата Волинської обласної ради (ВО «Свобода»), екс-директора КП «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Олександра Вікторова засудили до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, Вікторова обвинувачували у тому, що упродовж 2009-2011 років він сам та за попередньою змовою із майстром з благоустрою одержував хабарі від громадян за виділення місця під поховання їхніх близьких і залишення місць під сімейне поховання на Луцькому міському кладовищі в селі Гаразджа Луцького району.

Також Вікторову інкримінували привласнення коштів спецкомбінату.

Вироком суду екс-директору КП «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» призначено показання у виді 5 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, на 3 роки та з конфіскацією майна.

Майстра із благоустрою комунального підприємства засудили до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, на 3 роки зі встановленням трирічного іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А "ВН" пише, що Вікторову дали 6 років. Так в кого ж правда, бля! Ви що, ух...і.
Відповісти
Круто. Даже не верится, что такой приговор могли вынести. Как на меня хватило бы и пару лет условно. Да парень, не в ту партию ты пошел, не в ту. Надо было в ПР идти, сейчас бы сидел в своем кабинет и не имел бы проблем.
Відповісти
А була мова, що, мовляв, справа розвалиться, бо він ні в чому не винен. Значить, винен?
Відповісти
Моя мама заплатила 300 бакинских,за место для папы.
Відповісти
А моя мама не платила ничего за место для папы в 2008 году, а спустя два года получила бесплатно документ и на место рядом. Просто нечего претендовать на погребение в "элитных" якобы секторах и платить за "услугу", и мафия развалится сама по себе... Нет же, у нас и на кладбищах, и на том свете кто-то должен быть "элитой"...
Конечно, кое-кому не хочется иметь рядом с местом погребения близкого человека три запущенных могилы. Но на то мы и христиане, чтобы и там навести порядок или по-крайней мере оплатить наведение порядка по официальной таксе спецкомбината...
Відповісти
Останні новини
На Волині колишньому депутату-свободівцю дали 5 років тюрми
20 вересень, 2012, 15:05