Art Jazz, що здатен об'єднувати. ВІДЕО

Art Jazz, що здатен об'єднувати. ВІДЕО
Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation» по праву вважається одним з наймасштабніших культурних заходів Волині. Почавши свою історію у 2007 році, цей мистецький захід став її своєрідною візитною карткою.

Фестиваль об’єднує не лише різні жанри мистецтва в темі джазової музики, але й міста. Луцьк і Рівне на деякий час стають центром культурного життя та після літа починають фестивальний рух в України.

За роки проведення фестивалю Рівне та Луцьк стали гостинними місцями для багатьох митців та прихильників джазу, адже сюди приїздять музиканти з різних куточків нашої планети.

А про те, як відбувався «Art Jazz Cooperation 2016» в Луцьку, дивіться в нашому відеосюжеті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Art jazz, джаз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що за організація така? в перший день виступ затримався на 40хв, потім після виступу знову перерва 30хв. А винуватці з Рівного, які запізнились на 1 год 30хв і мали виступати першими прийшли собі помаленько в розвалочку. неповага...
Відповісти
дякую за зауваження, вибачте, що затримали, програму треба було змінювати під час фестивалю... Команди з Рівного так і не було, через форс-мажор, тому другий колектив почав на 20 хв. раніше, а відповідно вся програма змістилась. Щодо неповаги, то не роумію про що ви? В джазі ми практикуємо свободу, коли кожен колектив не має чіткого обмеження в часі, буває інколи музикантам подобається публіка і грають довше, тому для джазу це нормально. Дякую вам, що оцінили наш некомерційний захід, сподіваюсь вам запам'яталось щось і хороше на нашому фестивалі :)
Відповісти
Можливо нам організаторам не все вдалося, але буз підтримки влади та місцевого бізнесу думаю ми зробили гарне свято та зібрали кошти для чудової людини.
На майбутнє слідкуйте за нашими новинами, подіями та загалом пишіть нам пропозиції та зауваження на нашу офіційну сторінку на фейсбуці:
https://www.facebook.com/lutskjazzclub/
Відповісти