«Парковий квартал» у Ковелі: чому варто обрати там квартиру. ФОТО

«Парковий квартал» у Ковелі: чому варто обрати там квартиру. ФОТО
За останні рік-два в Україні знову почали будувати житло. І у великих містах, і в райцентрах з’являються все нові будівельні майданчики, а за парканами – як гриби після дощу виростають новобудови.

Ковельчани поділилися своїми історіями, як вибирали квартири і чому їхній вибір зупинився на «Парковому кварталі», який на вулиці Глібова будує компанія «Інвестор».

Звісно, звернувшись безпосередньо до забудовника, можна отримати вичерпну і кваліфіковану відповідь на усі запитання. Тим не менше, найкраще зрозуміти людину, яка обирає майбутнє житло може лише інша людина, яка стоїть перед таким самим вибором.

Розповідаючи про те, на що насамперед звертали увагу, ковельчани називають в першу чергу ціну. Проте наголошують, що важливо не просто почути про вартість квадратного метра, а зрозуміти, що в цю вартість входить: чи передбачені вікна та двері, комунікації, котел?.

Друге за важливістю питання, яке цікавить покупців квартир – район, де розташований будинок. Попри те, що проживання в багатоповерхівці очевидно передбачає більш тісне сусідство, аніж у приватному будинку, людям однаково важливий спокій та комфорт. Тому при виборі житла ковельчани так само зважають на те, чи не надто гамірний район, а також – яку інфраструктуру має.

Іще одна важлива річ, на якій акцентують покупці – планування квартир. Кожному майбутньому господарю хочеться, аби квадратні метри використовувалися оптимально, а кімнати були просторими та затишними. Зважають і на можливість вносити свої корективи у планування. Саме тому долучаються до купівлі квартири під час зведення багатоповерхівок – так і економічно вигідніше, і є можливість втілити власне бачення, яким має бути житло.



Наталя Березюк:

«Хотіла, щоб моя майбутня оселя була в тихому і спокійному районі. Тому перше, що мені сподобалося в «Парковому кварталі» – місце розташування. Адже навколо – приватний сектор. До того ж, житловий квартал також має свою землю, де планується влаштувати гарний двір з дитячим та спортивним майданчиком. Важливо, що при такому розташуванні, є хороший доїзд. До будинку можна потрапити із двох вулиць. Також я мала чітке бачення щодо планування квартири. Вивчивши багато пропозицій, мені найбільше сподобалося планування, яке пропонує «Інвестор».

Якщо чесно, то я обійшла всі будівельні майданчики, які є в Ковелі. І за обома важливими для мене показниками – місцем розташування та плануванням – ідеальним виявився «Паркровий квартал». Ну, і до того ж – оптимальна ціна».

Світлана Мельничук:

«Сподобалося, що коли потрапила на об’єкт, то переконалася, що все, про що говорили менеджери – правда, а не просто гарні слова для того, щоб зацікавити нового клієнта.

Дізналися про «Парковий квартал» спонтанно: побачили на білборді. Тому, зрозуміло, що було багато запитань. Хотіли все добре перевірити, тому навіть їздили на інші об’єкти, які збудував «Інвестор». На цьому етапі можу впевнено сказати, що ми задоволені своїм вибором і тим, як проходить будівництво.

Часто їздимо на будівництво, і дуже комфортно, що виконроб завжди знаходить для нас час, відповідає на всі запитання, все показує. По першому дзвінку завжди на місці, все пояснює, дає поради і разом ми вирішуємо, як краще зробити. Ми робили невелике перепланування: трохи видовжували санвузол і відмовились від кладовки, бо хочемо там зробити шафу-купе. Коли береш безпосередню участь в будівництві, якраз зручно вносити якісь зміни. Хоча багато ми не змінювали: планування квартир дуже зручне і хороше».

Микола Сич:

«У нас молода сім’я, троє дітей. Стара квартира стала затісною, то вже давненько шукаємо нове помешкання. Приглядалися і на вторинному ринку, і в новобудовах. А «Парковий квартал» ідеально підійшов.

По-перше, хороша ціна за квадрат. Є зручні програми із оплати. Можна виплачувати не відразу, а частинами, є різні пропозиції, і можна підібрати найзручнішу. По-друге, гарне місце розташування і, по-третє, якість роботи.

В країні зараз така ситуація, що, чесно кажучи, боялися зв’язуватися з новобудовами. Багато є «замороженого» будівництва, багато історій про недобросовісних забудовників. Але зібрали відгуки про «Інвестор», переконалися, що компанія серйозна, в договорі чітко прописані всі гарантії, тому – без сумнівів пішли на співпрацю.

У Ковелі є ще кілька новобудов, але за умовами виплат, за якістю за розташуванням нам оптимально підійшов «Парковий квартал».

Довідково.

«Парковий квартал» – п’ятиповерховий будинок на чотири під’їзди та 64 квартири. Перша черга будівництва – на фінальному етапі. Розпочато будівництво другої черги – іще трьох під’їздів.

У вартість одного квадратного метра житла входить: гіпсова штукатурка стін, високоякісна цементно-піщана стяжка підлоги, тепла підлога в санвузлах, кухні та коридорі, металопластикові вікна із двокамерними склопакетами, засклені лоджії, лічильники, система автономного опалення із котлом BOSCH, система електропостачання (виводи на розетки, ТБ та інтернет), металеві протипожежні вхідні двері, підвальне приміщення розміром 12 кв.м, дизайнерський ремонт під’їзду.

Зовнішні стіни – із керамічної цегли, що є найбільш екологічним та надійним матеріалом, товщина – 380 мм. Будинок утеплений мінераловатними плитами. Прибудинкова територія – освітлена, є зручна паркова для авто. Поряд із будинком, поблизу ставу, буде створена рекреаційна зона для оздоровлення та відпочинку.

Детальнішу інформацію про «Парковий квартал» можна отримати у відділі продажів, що розташований безпосередньо на місці будівництва. Або – у будь-який зручний для вас час за телефоном: 068 300-20-10.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Парковий квартал» у Ковелі: чому варто обрати там квартиру. ФОТО
29 серпень, 2016, 11:40