Жорстоке вбивство в Лощинівці: місцеві виганяють ромів із села. ВІДЕО

Жорстоке вбивство в Лощинівці: місцеві виганяють ромів із села. ВІДЕО
Ромське населення сьогодні не вивозитиме своїх речей з Лощинівки, де сталося вбивство малолітньої дівчинки.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив кореспондент.

Нагадаємо, поліція погодилася виселити ромів із с. Лощинівка на вимогу місцевої громади. Жителі Лощинівки обурені вбивством малолітньої дівчинки, у вчиненні якого підозрюють 20-річного рома.

еоргій Лорткіпанідзе (начальник поліції в Одеській області, - ред.) повідомив, що ромське населення сьогодні не буде вивозити свої речі. Поки що цей захід скасовується", - зазначив кореспондент, додаючи, що правоохоронці продовжують охороняти будинки ромів, щоб речі не винесли.

Сьогодні мають обрати запобіжний захід підозрюваному у вбивстві дівчинки.

За його словами, місцеві жителі не проявляють активності, не збираються в організовані групи, ситуація в Лощинівці спокійна. "За порядком стежать близько 60 правоохоронців", - уточнив він.

Сьогодні о 09:00 планували організований вивіз ромського населення з Лощинівки.

Як повідомлялося, житель с. Лощинівка виявив в одному з покинутих будинків тіло дівчинки 2007 р. н. з явними ознаками насильницької смерті. Місцеві також підозрюють, що дівчинку було зґвалтовано. За підозрою у вбивстві затримано 20-річного рома. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство малолітньої дитини, поєднане зі зґвалтуванням та насильницьким задоволенням статевої пристрасті неприродним способом".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вигнати циганів ромської національності - тоє гарна ініціатива
треба на територію всієї країни поширити
Відповісти
Цигани це зло.Це дармоїди, а ми їх ще й годуємо. Не давайте люди грошей їм. Хочете допомагати дайте щось в "дім малютки". А не цигану.Циганська нація жодного дня ніде і ніколи не працювала. Її статки -це крадіжки, торгівля наркотиками, побирання. Нація немає землі, батьківщини, не асемілюється - і це має насторожувати. А їх нахабство приводить до дій на кшталт тих, що робив Гітлер. Їм не потрібно заздрити, їх необхідно контролювати і доходи теж.
Цигани смердюче,немите,злодійське болото,яке тримати подальше від цивілізованих людей.Гнати до їхнії сородичів : мадяри,румуни,молдавани=там їхня територія
Відповісти
Скільки ромів добровольців воює на Сході за Україну ? Чи хоч один відсоток ромів платить податки до Бюджету , з якого вони всі стовідсотково витягують пенсії та виплати на дітей ? Чув як сварилася циганка з сусідкою :" .. ти цілий день горбатишся на роботі за тисячу гривень , а я на шістьох дітей маю виплат яких досить і мені і чоловікові ". Такий собі метод ,в Бюджет нічого , але звідти все до копійки . Паразитують за рахунок тих хто працює. А торгівля наркотою , а бомжі з ламаними ногами та не циганські діти які зимою стоячи на колінах просять милостиню ,після здаючи її циганам . А стільки людей , особливо пенсіонерів , по Україні постраждали від їхнього гіпнозу та обману? Звичайно серед них є і чудові люди , але це зникаючи мала величина.
Відповісти
Шкода тих людей в яких цигани вдень і вночі все щось крадуть???? Лазить та чума і тирить все що бачить, все що можна і не можна. І причому нагло так. Впевнений що автори позитивних відгуків ЖОДНОГО разу не мали справ з циганами. Я мав. І не один раз. Згідний що не всі цигани такі, але нормальних набереться не більше 1%. Доречі раніше завжди пропоонував тим попрошайкам виконати якусь легку роботу (помити машину, підмести двір,полити газон) - Ж О Д Н О Г О !!!! разу не погодились !!!!! Прикладів ще є багато, проте жодного позитивного не знаю.
Відповісти
Скільки згвалтованих циганами неповнолітніх дівчат в ківерцях - поцікавтесь, як закрились справи, які апріорі закрити не можна, бо права неповнолітніх має захищати прокурор. Але...цигани на волі, дівчата із скаліченим життям по ночах плачуть в подушки, а вдень на вулицю не виходить.
У Європі циган відселюють в резервації, хто хоче чесно працювати - дають роботу, хто не хоче і краде - в тюрму, їх там теж не люблять.
Кому цікаво загугліть "лунік 9", цікавий досвід словаччини.
Відповісти
https://vk.com/lunik9
Відповісти
Крім того, щo красти та видурювати нічого не роблять.. Дуже гарні психологи, тим і користуються. У мене циганка вкрала все до копійки..тому жодного гарного слова про них сказати не можу.
Відповісти
Давно пора всю циганву виселити з Укроаіни на іхню батьківщину .
Відповісти
І серед циган є нормальні люди,так що не треба ля-ля,так само і серед українців є виродки! Це не від нації залежить а конкретно від особистості...
Відповісти
ОДНЕ ЗЛО.... 1 % може назбирається по цілому білому світу з тієї нації нормальних людей
Відповісти
для захиту циган напприли "близько 60 правоохоронців" ....
Відповісти