На ВТ покажуть, як Клімчук з Романюком гуляли в караоке-клубі

На ВТ покажуть, як Клімчук з Романюком гуляли в караоке-клубі
У ніч з 31 грудня на 1 січня на телеканалі «Нова Волинь» транслюватимуть новорічний «вогник», який, як стверджують його автори, принципово відрізнятиметься від минулорічних.

Як розповіла заступник директора Волинського телебачення Наталка Войтович, цьогоріч «вогник» знімали у караоке-клубі «Sinatra».

«Зйомки тривали з сьомої ранку до опівночі. Працювало п’ять камер, пересувна телестанція. Було задіяно кілька десятків телевізійників. Масовки було кілька сотень – переважно студенти і моделі», – повідомила вона.

Легенда «вогника» – волинський бомонд завітав у гості до відомого джазмена Френка Сінатри. А ведучі, нібито друзі Сінатри, влаштували йому свято. Саме тому «вогник» вийшов дещо ретровим, звучало багато джазу.

Крім п’яти джазових колективів, свої таланти показали і танцюристи, і відомі волинські співаки й музиканти – Валерій Маренич, Товій Рівець, Зоя Комарук, Василь Чепелюк.

Наталка Войтович, яка є автором ідеї, також розповіла, що новорічний «вогник» на ВТ відвідали голова Волинської ОДА Борис Клімчук, голова Волиньради Володимир Войтович, мер Луцька Микола Романюк, Генеральний Консул Республіки Польща в Луцьку Марек Мартінек.

«Волинянам мало б бути цікавіше дивитися на своїх. Саме для цього ми й старалися», – розповіла Наталка Войтович.

Повтор новорічного «вогника» транслюватимуть 13 січня на Щедрий вечір.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Новий рік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наталка Войтович - МОЛОДЕЦЬ!
Відповісти
Все вроде и нечего, как для местного уровня ТВ - НО! Спонсоров можно было и "поднапрячь", для более богатого оформления столов! Уж очень бедненько, хоть-бы больше декораций наставили что-ли! :) С наступающим!!!
Відповісти
Дивився. Не дуже гуляли. Хлопці обидва пющі, могли гульнути й краще.
Відповісти
До речі "Нова Волинь" транслюється онлайн http://voltv.com.ua/
Відповісти
позорисько!!! Волинське державне телебачення гуляють Новий рік під москальську попсу... примітивно, як у сільському клубі середини 60-х років минулого століття... невже немає новорічних українських пісень??? Прихована пропаганда російської попси. Соромно дивитися на відомих людей, які "засвітилися" на цьому відео.
Відповісти
Останні новини
На ВТ покажуть, як Клімчук з Романюком гуляли в караоке-клубі
30 грудень, 2011, 16:57