У волинської міліції - новий начальник

У волинської міліції - новий начальник
У волинській міліції відбулись кадрові зміни: відтепер начальником обласного УМВС буде генерал-майор міліції Богдан Шур, який до цього очолював міліцію Львівщини.

Представлення головного міліціонера області відбулося сьогодні, 30 грудня.

Представив нового начальника перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Черних. Він сказав, що В’ячеслав Ходирєв, який до цього очолював управління міліції в області, не зміг прийти на зустріч через сімейні обставини.

«Подарунок і квіти від міністра ми йому вручимо в Києві, де він зараз знаходиться, і потиснемо руку», - сказав Черних.

Потому слово мав Богдан Щур. У своїй доповіді він сказав, що вдячний за довіру зі сторони міністерства за надану можливість працювати на волинській землі.

«Я постараюся виконати усі завдання, які стоять сьогодні переді мною, як керівником міліції Волинської області. Коли є повага, взаєморозуміння і довіра до представників міліції, тоді дійсно можна сказати, що певні завдання виконано. Бо люди хочуть сьогодні бачити дійсно міліцію, яка буде працювати з ними: міліція для людей, міліція з людьми», - сказав Щур.

Губернатор Волині Борис Клімчук під час представлення сказав, що наша область маленька і компактна, «де всі все знають, де сама страшна таємниця тримається три хвилини».

«Буде добре вам працювати на Волині, бо тут живуть порядні працьовиті люди, які можуть дати собі раду. Ваш попередник, генерал Ходирєв, залишив хороший кадровий спадок», - зазначив він.

Довідка:

Богдан Щур народився 28 липня 1965 року в селі Іванівка Львівської області.

Роботу в правоохоронних органах розпочав 1989 року. У 1998 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого. Кандидат юридичних наук, доцент, заслужений юрист України.

Перша посада в міліції – оперуповноважений групи боротьби з розкраданням соціалістичної власності Золочівського РВ УВС.

Працював заступником начальника УБОЗ УМВСУ в Львівській області, заступником начальника управління внутрішньої безпеки області.

Із березня 2005 року очолював управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВСУ у Львівській області.

До призначення на посаду головного міліціонера Львівщини, Богдан Щур був ректором Львівського державного університету внутрішніх справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинської міліції - новий начальник
30 грудень, 2011, 17:04