Невідомі намагалися спалити хату лісника

Невідомі намагалися спалити хату лісника
На Ківерцівщині, у ніч з 19 на 20 вересня невідомий злочинець заповзявся спалити обійстя сім’ї Бандур, жбурнувши запалену пляшку із бензином у вікно їх оселі.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Валерій і Орися Бандури живуть у с. Котів Ківерцівського району, працюють єгерями ДП «Мисливське господарство «Звірівське». Це одне з найкращих звірогосподарств України. Тут водяться олені, лосі, косулі, дикі кабани і навіть зубри. Єгері – їх доглядають, підгодовують, оберігають, зазначається у повідомленні.

Щоправда, не люблять кривдників природи, присікаючи найменші прояви браконьєрства. Очевидно, останні й вдалися до зухвалого розбійного вчинку.

Пляшка вдарилась у цегляну стіну за кілька сантиметрів від вікна, розбилася і спалахнув вогонь. На щастя ніхто не постраждав.

«Мене ніби янгол розбудив, – розповідає Орися Михайлівна. – Дивлюся, горить мов би дві свічки. А ніч пізня. Подумала, може мати ще не спить, світить свічки. Потягнулася за мобільним телефоном, щоб побачити котра година і в цю мить пролунав вибух, запахло паленим».

«Разом із чоловіком обійшли хату, мати спала. Тихо. 3.50 ночі. На щастя вогонь швидко згас, бо погода волога, йшов дощ. Вийшли на вулицю, тихо, тільки чути бензином і паленим. Обійшли хлівці, нічого підозрілого не побачили. Вже вранці наш колега завважив обпалену стіну будинку. Я одразу зателефонувала у Луцький міський відділ міліції, звідти передали моє звернення у Ківерцівський райвідділ, зараз проводиться розслідування», - додала дружина єгеря.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.