Лучан безкоштовно навчатимуть англійської

Лучан безкоштовно навчатимуть англійської
У Луцьку триває набір на безкоштовні курси з вивчення англійської мови.

Президентом України Петром Порошенком 2016 рік було оголошено роком англійської мови в Україні, тож не дивно, що Волинська обласна організація партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» вирішила відкрити безкоштовні курси з вивчення англійської мови у Луцьку.

За три літні місяці чимало людей покращили свій рівень знань іноземної мови, а дехто навіть використав це під час відпустки за кордоном.

Три місяці майже дві сотні лучан вивчали англійську мову. У позаробочий час вони відвідували курси, аби покращити свій рівень знання мови, подолати страх розмовляти з носіями англійської та з користю провести час. Тож 1 вересня їм вручили сертифікати про успішне проходження курсу.

«Ми побачили, що це хороший проект. Було багато охочих, які телефонували вже й після формування груп. Саме тому ми вирішили, що курси з вивчення англійської будуть проводитись й надалі. Тож у вересні ми набираємо нових слухачів. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі. Їх навчання триватиме теж три місяця. Ми вважаємо, що цей термін – та мінімальна база, яка потрібна людині, аби далі розвиватись. Далі, якщо людина зацікавлена, то буде продовжувати навчання самостійно», – розповідає голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

Керівник проекту з безкоштовних курсів вивчення англійської Ярина Середюк розповіла, що лекції постійно вдосконалювали та намагались знайти неординарний підхід до вивчення мови. Так, на кожному занятті брали нову розмовну тему, яка знадобиться у житті, скажімо, право, медицину, туризм.

Наразі триває новий набір груп, які вивчатимуть безкоштовно англійську мову. Програма курсів включає вивчення граматики та тематичної лексики, практику читання англійською, розвиток навику сприйняття мови на слух, аудіо- та відеосупровід тематичних занять, усне спілкування в групах (для всіх груп) та з носіями мови (для групи intermediate).

Заняття відбуватимуться за адресою: пр. Волі, 29 - Луцька міська організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» (навпроти ТЦ «Гранд Волинь»). Загальна тривалість курсу - 3 місяці.
Попередній запис за телефоном: 0950645662 (Ярина Середюк).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан безкоштовно навчатимуть англійської
09 вересень, 2016, 14:56