Рибний патруль нарешті почали фінансувати

Рибний патруль нарешті почали фінансувати
Рибний патруль отримає нову сучасну техніку: човни, автомобілі, тепловізори та все інше, що необхідне для ефективної роботи.

Про це повідомляється на сайті Державного агентства рибного господарства України.

8 вересня Верховна Рада 233-ма голосами "за" підтримала проект закону №4464 про виділення 15 мільйонів гривень Держрибагентству.

"Дякую всім, хто працював над проектом закону, над запуском рибного патруля!" - сказав голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

«Потрібно ще пару місяців для того, щоб закінчити бюрократичні процедури, провести тендери. До кінця року наші патрульні уже їздитимуть на сучасних швидкісних човнах. Багато техніки плануємо закупити в українських виробників. Також продовжуємо реформу в масштабах України. 15 вересня буде оголошено конкурсний відбір на посади рибних патрульних в Херсонській та Одеській областях», - додав Ковалів.

Задля забезпечення на українських водоймах системи контролю європейського рівня також передбачено запровадження електронної системи моніторингу суден та звітності про вилов для рибалок-промисловиків, а також сертифіката походження риби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але як платили наші браконьєри патрулю, так і платити будуть (мова іде про водосховище Хрінники). Чомусь ніхто не говорить про таких не чистих на руку інспекторів.
Відповісти
Хто контролюватиме контролерів?
Відповісти