Хвиля скорочень в армії лишить без роботи 8 тисяч посадовців

Хвиля скорочень в армії лишить без роботи 8 тисяч посадовців
В українській армії скоротять 8 тис. посад в обслуговуючих частинах.

Про це заявив перший заступник начальника головного управління оборонного і мобілізаційного планування Генштабу ЗСУ генерал-майор Володимир Талалай, пише ТСН.

«Сьогодні законом України «Про чисельність Збройних сил України встановлено, що на 2012 рік кількість особового складу війська має бути на рівні 184 тис., з них - 139 тис. військовослужбовці. Щоб вирішити цю проблему, ми беремо на озброєння» перевірені методи, які вже добре зарекомендували себе і дали чудові результати. Тому, в першу чергу, скороченню будуть підлягати частини, які обслуговують армію», - розповів офіцер Генштабу.

За його словами, це «бази зберігання боєприпасів, надлишкового майна, озброєння, техніки, управління експлуатації спеціальних об'єктів тощо».

«Ці і подібні їм структури вже тривалий час є тягарем для української армії і не дають їй можливість повноцінно займатися бойовою підготовкою. У цьому році в частинах забезпечення планується скоротити 8 тисяч посад», - зазначив Талалай.

За словами генерал-майора, за рахунок скорочення обслуговуючих структур з'явиться новий імпульс для розвитку авіації, протиповітряної оборони, високомобільних десантних військ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія, кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.