Назвали імена переможців волинського фестивалю «Вітрила пригод»

Назвали імена переможців волинського фестивалю «Вітрила пригод»
У конкурсі «Несподіванка фестивалю» перемогу отримав Мілетій Ярмолюк з Санкт-Петербурга за екстремальні зйомки у важких умовах фільму «Дихсу», на центральному Кавказі в Росії.

Про це повідомила голова оргкомітету фестивалю Руслана Мельник.

Нагадаємо, 23-24 вересня у Луцьку тривав фестиваль «Вітрила пригод», на якому провели фотовиставку, конкурс фільмів та бардівської пісні на туристичну тематику.

Заявки на участь у фестивалі подали 40 осіб у різних номінаціях з Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської областей, також один учасник з Санкт-Петербурга (Росія.)

На конкурс кіноаматорів подали 30 фільмів, у конкурсі бардівської пісні в номінації «Авторська пісня та співана поезія» брати участь 12 номінантів, у фотоконкурсі - 13 учасників, які подали до 40 світлин.

Родзинкою фесту організатори назвали конкурс на найкумеднішу туристичну бувальщину, де перемогу отримав Валерій Суханов. У конкурсі «Приз глядацьких симпатій» перемога дісталася Андрію Михайлову за фільм «Неофіційний промолик Луцька».

Переможці конкурсу бардівської пісні:
У номінації «Авторська пісня та співана поезія» перше місце розділили Зіновій Медюх з м.Стрий та Віктор Копоть м.Львів. 2 місце посів Михайло Дроздюк з Берестечка та Роман Музичко з Радехова, третє місце журі одноголосно присудило гурту «Така» у складі Дани Шевчук, Віктора Іщука, Ярослава Мазурка, Володимира Шендерука. Також премію за 3 місце дали Юрію Щербику з Луцька.

Переможцями фото-конкурсу у номінації «Пейзаж» стали лучани Тарас Цибух, Ніна Бочарова та Андрій Остапенко. У номінації «Портрет туриста» переміг Ігор Случик з міста Луцьк, 2 місце посіла Марта Дропа зі Львова, третє - Анна Глущук з Луцька.

У конкурсі кіноаматорів 1 місце здобув Ігор Случик з Луцька за «Серію фільмів про мандрівки», 2 місце – у Спортивно-туристського клубу водного туризму «Хвиля» із м. Виноградів Закарпатської області, 3 місце зайняв Ігор Харитонов з Луцька за фільм «Сколе-Тустань:мандрівка крізь негоду.

У номінації «Фільм-пошук (краєзнавче дослідження)» 1 місце зайняв Андрій Повзун з Луцька за фільм «Луцькі раритети», друге - Оксана Думанська із міста Сокаль за фільм «Сокаль. Історія та архітектура», третє - Віталій Нестерук зі міста Камінь-Каширський фільм «Перлини Камінь-Каширського Полісся».

Усі учасники отримали дипломи, грошові премії, а також диски та буклети «Сім чудес Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про те,що ВСІ учасники отримали грошові премії-це брихня!!!
хоча можливо вони передбачалися,і були виділені,але саме просто учасникам крім,низькосортних дипломів і тупого диску
нічого не дісталося.А сам фестиваль пройшов нижче примітивного рівню!
Відповісти
Премії отримали переможці фестивалю. Тоді чому ви не проявили свою чесність, вихованість, мужність і не повернули тупий диск і низькосортний диплом організаторам? Шкода, що ваша примітивність, низькосотність, тупість ніколи не зможе проявити вдячності та організувати фестиваль навіть "нижче примітивного рівня". Це ваша добровільна воля взяти у ньому участь, ніхто за вуха вас сюди не тягнув.
Відповісти
Было с чем сравнивать. Фестиваль в Луцке проходил не один. Действительно, этот был слабеньким, не учитываю Urban X-treme Fest, тот вообще ниже всякой критики.
Відповісти
Ви напевно не були ні на жодному фестивалі вище примітивного рівня. Я знаю людей з Луцька, які бігають за організаторами і клянчать диплом учасника.Радуйтесь, що вам дали хоч диплом та диск, тому що на інших фестивалях, ви б отримали дулю.
Відповісти
Останні новини
Назвали імена переможців волинського фестивалю «Вітрила пригод»
25 вересень, 2012, 16:41