Виборчий креатив по-луцьки: профіль Палиці плюс кольори опозиції. ФОТО

Виборчий креатив по-луцьки: профіль Палиці плюс кольори опозиції. ФОТО
У Луцьку з’явилися біл-борди кандидата в народні депутати у виборчому окрузі №22 Олени Голєвої з гаслом «Не дамо їм знову перемогти!».

Як пояснила виданню ВолиньPost 25 вересня сама Олена Голєва, таких біл-бордів її штаб замовив 14, проте поки не всі поклеєні, адже дирекцію фірми, яка надає відповідні послуги, залякують, наполягаючи не поширювати такі біл-борди.

За словами Олени Голєвої, на біл-борді зображений силует її конкурента – Ігоря Палиці.

«Це заклик до людей не дати провладному кандидату пройти до Верховної Ради», – пояснила вона.

Також Голєва зазначила: до такого виду реклами її штаб змушений був вдатися і тому, що у багатьох ЗМІ з нею співпрацювати не бажають, хоча закон зобов’язує.

«От, наприклад, «Аверс» вже тиждень відмовляється транслювати мої рекламні ролики. І взагалі дуже мало залишилося ЗМІ, через які сьогодні ми можемо донести правду до людей», – висловилась Голєва.



Цікаво, що нова ідея штабу Голєвої поєднує відразу два сюжети її конкурентів: фото Ігоря Палиці на фоні луцької архітектури нагадує біл-борди Палиці «Зробимо Луцьк кращим», а червоно-чорний напис «Не дамо їм знов перемогти» - напис на біл-бордах з рекламою Об’єднаної опозиції «Ми їх зупинимо».

Таке «цитування» стилю політичної реклами Об’єднаної опозиції штаб Голєвої використовує не вперше. Раніше у Луцьку були розміщені біл-борди з рекламою програми «Народний адвокат», виготовленою з використанням того ж стилю.

Фото Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Нарешті! не те що та ніби-то обєднана опозиція, сидить тихенько, аби раптом їх не обрали і по вухах від Палиці не отримати.Сміливо,і креативно
Відповісти
Респект! А то вже дістав той ушастік, хоч щось гарне і правдиве в місті з'явилось
Відповісти
Лена давай, борись. Не победишь, так хоть поучаствуешь.
Відповісти
Олімпійський принцип ніхто ще не відміняв :)

Але підхід до реклами дуже сподобався та й, мабуть, єдиновірний. Хороші спеціалісти в штабі Олени Василівни
Відповісти
Анатолій,красти чужі ідеї це дуже креативно!!!:)Це говорить як раз про те,що в штабістів Голевої своїх ідей зовсім немає:)Я вже не кажу про Олімпійський принцип:)Про такі поняття як чесність(хто її знає особисто) пані Голева навіть не чула:)А взагалі це добре,що вона так зробила.Тепер в силу вступає закон СДД(Сожрите друг-друга:)))
Відповісти
Чому у Голєвої такі безграмотні піарщики?!
Автор статті правильно написала гасло, а на борді - з помилкою: "не дамо їм зновУ перемогти".
Відповісти
повністю підтримую serafim! усі вони просто рвуться до влади. І, якщо чесно, то зрозуміти їх можна (гроші ніколи не бувають зайвими). А от щодо їх діяльності та бездіяльності, можу сказати лише одне: Палиця все ж таки щось робить (може й не всім помітно, але робить). А пані Оленка окрім поливати брудом конкурентів більше не займається нічим....
Відповісти
поперегризайте горлянки одне одному народ від того тільки виграє, на двох злодіїв менше стане
Відповісти
як тільки якись вибори, вічно починається дибілізм.
Відповісти
чесно кажучи вже остогидли оці "зробимо луцьк кращим", "не вкрадемо", "працюємо разом". А сьогодні вперше з маршрутки усміхалась. Прикольно вийшло і дохідливо
Відповісти
та швидше б уже хтось її зжер, то лучани полегшено зітхнули б, а якби ще повернув громаді награбоване її родиною майно, того героєм України проголосили б
Відповісти
Як це ви рекламны тумби на зупинцы за Драмтеатром не сфоткали?! там Палицю так розмалювали...! :)
Щось Онищук з Товстенюком провтикали...:)))
Відповісти
Цирк на дроті. Треба ще попкорном запастись.....
Жид із швейцарським паспортом покращує нам життя!
Відповісти
До 28 жовтня тебе, Оленко, як кандидата в депутати не можна посадити за твої махінаціїї... А от настане ранок 29-го... До зустрічі.
Відповісти
Вікупиться!Судді та прокурори гроші люблять.
Відповісти
Це ж яка ласа-ВЕрховна рада, а методи потрапити туди тим паче. Ігри закінчилась, розпочато бруду гру.
Відповісти
Олена молодець!Не можна пускати до ВР ПАЛИЦЮ-ТУШКУ!!!!!!!ПАЛИЦЮ-ПАЛІЯ УНІВЕРМАГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПАЛИЦЮ-ШАХРАЯ,МАВЕКС ФОНД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПАЛИЦЮ-ЗРАДНИКА НУНСу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Палиця ніколи НУНСУ не зраджував і нікуди не бігав. І гроші він нікому не винен, а от псевдонародна адвокатеса і її шантажист бандит чоловік дуже багатьом людям залили смальцю за шкіру і винні багатьом і захопили бізнеси багатьох. Ви думаєте як вона дорветься до посади то стане раптом людям вчасно зарплати платити мінімальну? Та якщо вона зараз з чоловіком усіх дурить і на скандалах робить піар, то далі по трупах піде. Палиця вже 10 мільйонів у Луцьк вклав, а вона тільки вкрала. Не менше 10 мільйонів, тож відчуйте різницю
Відповісти
Вклав у Луцьк... Дивно звучить. Краще сказати "вклав у власний піар". Побудував новий ЦУМ, в якому місця для тих нещасних орендарів будуть вартувати мінімально 2000 дол.США. Так, вони мають першочргове право оренди. Але за яку ціну??? А хто їм верне згоріле? Чи кошти за товар? Чи це сталося випадково? Клімчук тоді його "прикрив", а він і Клімчука потім здав з усіма потрохами.
Відповісти
И это правда.
Відповісти
першочергове?! забудьте ніхто про це і не казав, просять зачекати поки виясниться яка саме і де буде група товарів
Відповісти
Певно, що Палиця не зраджував та не бігав. Нащо ж йому бігати, якщо можна, числячись у НУНСі, голосувати разом із регіоналами. Або просто не ходити в ту ВР. А то ще напрягатися треба, бігати...
Відповісти
І вкладає він "свої" мільйони не в Луцьк, а в свій "бізнес"
Відповісти
Який ще бізнес, ви про що??? він реально допомагає в медзакладах,ВУЗах, бібліотеках іт.п, але це багатьом не подобається. Найлегше облити брудом таку людину лише кандидатам-чорнопіарщикам, а особливо пані Голєвій. На що вона сподівається роблячи такі брудні справи? Якщо вона думає, що виборцям це дійсно подобається, то глибоко помиляється, адже вже усім надоїв її брудний піар!!!!
Відповісти
а де Ігор неПалиця взяв гроші, ніхто незадава питання, а чесною працею заробив)) так піаритись награбованими грошима простих людей щоб прийшовши до влади вкрасти в 100 раз більше, він клав на вас!! і на наш Луцьк, 21 рік як вони пакращують з Клімчуком нам життя!!!
Відповісти
Який Цум))) Ви що таво))) Це будують завсім інші люди))) біля ЦУМА палецею і не пахне))) це піар хід для Лучан))) і на це ще хтось ведеться?
Відповісти
Це просто сором для народного адвоката!!!!! Справжій адвокат йде тільки законним шляхом, а тут явно видно "хто є хто". Хай там що говорять про Палицю та він ніколи і нікого не обливав брудом!
Відповісти
Купив інтернет-ресурс "Волинські новини" для того, щоб публікувати чорнуху на Голєву. Половина коментарів не показується, а я взагалі маю бан з початку року за коментар-посилання на "Зеркало недели", де йшлося про його витівки кілька років тому. Він ще вам ікнеться, лучани, після виборів заплачете гіркими сльозами, коли в Луцьку зробиться те, що в Києві зробив відомий гречкосій Льоня-космос. Луцьк буде скуплений за копійки разом з лучанами.
Відповісти
Де всі решта кандидатів??? В Луцьку тільки чути про Палицю і Голєву. А Голєва молодець - не боїться. Вже тільки за це її поважаю.
Відповісти
meri
нейтральна позиція
________________________
Не смішіть людей! Відразу видно, що ви на Палицю працюєте, якщо таку дурницю пишите, або ні в чому не розбираєтеся і не орієнтуєтеся! :)
Відповісти
щоб Голєву поважати, то себе треба не поважати!
Відповісти
ПІАР собі на скандалах та Голєва робить. Найняла кієвлян, які порахували, що їй нічого не світить. Так хоть собі рекламу зробить яка вона смілива. В чому її сміливість проявляється? Щоб гавкати на когось. Вона 2 слова звязати не може. Валянок моєї бабці був мудрішим.
Відповісти
голєєва теж не подарунок, дзвонили з її контори і пропонували по 300 гривень за голос на виборах
Відповісти
краще голосувати за Палицю ніж за брехливого народного адвоката
Відповісти
Все що не робиться в Луцьку)) то це все робить палиця))) прямо палицьогуд)) якийсь))
Відповісти
Останні новини
Виборчий креатив по-луцьки: профіль Палиці плюс кольори опозиції. ФОТО
25 вересень, 2012, 17:11