Луцьке подружжя пограбували прямо на зупинці

Луцьке подружжя пограбували прямо на зупинці
Луцьке подружжя пограбували прямо на зупинці: з рук у чоловіка вирвали його гаманець.

Про це 25 вересня повідомили у прес-службі волинської міліції.

До луцької міліції надійшло повідомлення про пограбування чоловіка. На місце злочину була направлена група швидкого реагування «Беркут».

Правоохоронці встановили, що тієї ночі подружжя поверталось із нічного клубу після святкування дня народження дружини. Чоловік із жінкою підійшли до зупинки громадського транспорту, маючи намір придбати у нічному магазині мінеральну воду.

Аж тут побачили, що на лавці сидять двоє молодих чоловіків. Молодики відразу почали до них чіплятися, просили закурити. Утім подружня пара вирішила не звертати увагу на грубіянів. Чоловік підійшов до віконечка магазину, вийняв із кишені гаманець і чекав, поки продавець принесе пляшку води, аби розрахуватися. У цей момент один із грубіянів підбіг, вирвав із рук гаманець та втік.

Спроби потерпілого наздогнати грабіжника закінчилися невдачею. Тому він повернувся та спробував «розібратися» з його другом. Вони навіть обмінялися кількома стусанами до того часу, як приїхали працівники спецпідрозділу «Беркут».

Таким чином працівники міліції по «гарячих слідах» встановили особу втікача та місце його проживання. Затримали зловмисника за домашньою адресою. На даний час ведеться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьке подружжя пограбували прямо на зупинці
25 вересень, 2012, 17:30