У Ковелі міліціонери знайшли безпритульне циганча

У Ковелі міліціонери знайшли безпритульне циганча
Біля залізничного вокзалу у Ковелі правоохоронці виявили дитину ромської національності віком близько трьох років, яка була залишена на осіб сумнівної поведінки.

Про це йдеться на сайті Ковельскої міської ради.

Для встановлення особи дитини та з’ясування обставин, через які її залишили без нагляду батьки, правоохоронці вирішили влаштувати хлопчика в обласний центр соціально-психологічної реабілітації.

Пригода трапилась 21 вересня цього року під час проведення Всеукраїнського рейду «Урок», який провели працівники служби у справах дітей спільно з відділенням кримінальної міліції у справах дітей Ковельського МВ УМВС України у Волинській області, міським центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

Крім того, під час рейду правоохоронці виявили 10 дітей, які перебували в комп’ютерних клубах під час навчального процесу. Листи-реагування були направили у відповідні навчальні заклади. Батьки неповнолітніх також повідомили про ці випадки.

Рейд «Урок» триватиме до кінця жовтня, а заходи щодо охоплення усіх дітей шкільного віку навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть впродовж усього навчального року
.
З питань, пов’язаних з вирішенням долі дитини, захисту її особистих прав, радять звертатись у службу в справах дітей виконавчого комітету міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73; каб. 110 та 111.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.