На ВолиньPost - чат з політичними експертами

На ВолиньPost - чат з політичними експертами
У понеділок, 15 жовтня, на ВолиньPost відбудеться чат-конференція з координатором виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області Михайлом Шелепом (на фото праворуч) та головою Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу Михайлом Находом (на фото ліворуч).

Початок чат-конференції - 16:00.

Гості чату мають багаторічний досвід спостереження та аналізу виборчих компаній на Волині.

Михайло Шелеп - координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області, виконавчий директор Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу, має досвід роботи у передвиборчих штабах, а також досвід управління програмами та проектами, зокрема у сферах молодіжної громадської діяльності, політичного аналізу, виборів.

Михайло Наход - голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу. Був учасником міжнародних програм стажувань, навчань та обмінів, активіст ряду громадських організацій та ініціатив, помічник-консультант народних депутатів України, працівник виборчих штабів різних рівнів, автор ряду наукових статей з проблем парламентаризму, управління виборчим процесом, реформування виборчих систем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дайош фото Михайлів
Відповісти
Овва! Оце масштаб! Це - молоді Збігнєви Бжезинські. Всяке змагання з ними в дискусії таке ж безнадійне, як змагання в силі з бульдозером. А мені, бля, черга корови пасти. Мушу брати з собою ноутбук і айпед.
Відповісти