На Волині просять гроші на ремонт психлікарні, театру ляльок та музею ікони

На Волині просять гроші на ремонт психлікарні, театру ляльок та музею ікони
Волинська обласна психіатрична лікарня, Волинський обласний театр ляльок та Музей Волинської ікони потребують негайного ремонту, відповідно й фінансування.

Про це стало відомо сьогодні, 11 жовтня, під час засідання бюджетної комісії Волинської обласної ради.

Так, депутат Волиньради Святослав Кравчук наголосив на тому, що ці три об’єкти обласної комунальної власності потребують негайного фінансування.

«Зараз ми з вами говоримо про різні речі, і всі вони вимагають фінансування, але я вже неодноразово наголошував на тому, що ляльковий театр та Музей Волинської ікони – це гордість Волині, і про це не треба забувати. До театру приїжджають діти з усієї області, чому ми не можемо забезпечити належного фінансування? А Музей Волинської ікони? Треба врешті-решт закінчити ремонт в приміщення та дістати з підвалів усе те багатство, яке збирали роками», - наголосив Святослав Кравчук.

Та додав, що вся необхідна технічна документація готова, і якщо з бюджету будуть виділені кошти, то їх можна освоїти найближчим часом.

Однак голова комісії Людмила Кирда зауважила, що подібні питання включаються до розгляду лише за подання облдержадміністрації та департаменту фінансів ОДА.

Зрештою, члени комісії оформили протокольне доручення до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика з проханням включити зазначені установи до переліку об’єктів, які фінансуватимуть за рахунок розподілу коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Психлікарня це також гордість Волині а дорога в Гараджу це ваше сьогодення і майбутнє.
Відповісти