У Луцьку відкрили меморіальну дошку загиблому прикордоннику. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку відкрили меморіальну дошку загиблому прикордоннику. ФОТО. ВІДЕО
На фасаді гуртожитку прикордонників на вулиці Коновальця, 2 відкрили меморіальну дошку молодшому сержанту Луцького прикордонного загону Сергію Гулюку.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

На відкриття дошки прийшли дружина загиблого Юлія Гулюк та його син, секретар міської ради Юлія Вусенко, т.в.о. начальника Луцького прикордонного загону Микола Скарвінко, очільник ветеранської організації прикордонників Аркадій Яворський, військовослужбовці Луцького прикордонного загону, бойові побратими, небайдужі лучани.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Сергія Гулюка. Потому під звуки скорботної “Плине кача по Тисині...” поклали квіти до пам'ятної дошки, висловивши свою шану загиблому Герою.

Микола Скарвінко звернувся до родини загиблого із словами вибачення за те, що не вберегли батька та люблячого чоловіка. Він пообіцяв, що завжди готовий надавати підтримку його сім'ї, а пам'ять про його неоціненний подвиг завжди житиме у серцях кожного солдата.


відео 5 канал

Довідково: Гулюк Сергій Миколайович. Молодший сержант в/ч 9971 Луцького прикордонного загону. Військовослужбовець за контрактом.

У складі оперативно-бойової прикордонної застави від Луцького прикордонного загону охороняв та обороняв східні рубежі України. 31 липня 2014 в районі населеного пункту Василівка (Амвросіївський район) у Донецькій області прикордонників обстріляли з мінометів та гранатометів. Похований 3 серпня в селі Завизів Острозького району Рівненської області.

Указом Президента України № 460/2014 від 8 серпня 2014 року, за особисту мужність і героїзм молодший сержант Сергій Гулюк нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.