Романюк пропонує продавати квартири комунальних боржників

Романюк пропонує продавати квартири комунальних боржників
За поточний 2016 рік лучани заборгували близько 50 мільйонів гривень за комунальні послуги.

Про це прозвітувала сьогодні, 12 жовтня, директор ТзОВ "Місцевий обчислювальний центр" Валентина Нестерук на оперативній нараді в міського голови.

Станом на 1 січня заборгованість лучан становила 47 мільйонів, проте 1 вересня вона збільшилась до 50 мільйонів гривень, не враховуючи борги за газ та електрику.

Проте завдяки тому, що жителі сплачують борги у літній період, середній відсоток проплати ЖКП за 2016 рік становить 100%.

Наприкінці звіту Валентина Нестерук нагадала про початок опалювального сезону та про те, що не потрібно забувати про вчасну плату за послуги теплопостачання.

Микола Романюк запропонував ідею, як боротись із боржниками. Якщо лучани принципово не платить за комунальні послуги, опираючись на велику площу квартири, - її потрібно продати.

"Коли починали роботу у дворі на Гордіюк, перепрошую за вислів, але в народі так і кажуть: живе алкаш, трикімнатна квартира, сам по собі, нікого там немає. Він собі живе, ні за що не платить, пляшок назбирає і далі продовжує такий спосіб життя. То, може, і справді таку квартиру продати? Хай купить однокімнатну. І все, іншого виходу немає", – зауважив міський голова.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дустом не пробывали?
Відповісти
Правильно все каже Микола Ярославович. А шо, чекати поки всьому будинку газ відріжуть через борг когось одного? чи всім містом платити за боржників? альтернатив небагато
Відповісти
Така доля того алкаша. Не усім же везе !! Так його життя склалсь то треба таким допомогти! Але ж як іншим людям платити то ж не всі алкаші хто не платить є хворі і так далі які не в змозі оплатити. І до речі алкаш -це теж хвороба! Він же не народився алкашом
Відповісти
КОля - за оплату ти трасешся. А за що платити території не прибираються, я не кажу за підїзди стан вікон, дверей - жах. За чо платити. Реально тільки вивіз сміття. За це переживай і щось роби. А за квартири людські ти вже розплачуєшся.
Відповісти
наприклад, за газ, опалення, воду. квартири забирають не за борги по оплаті послуг прибирання - це копійки.
Відповісти
Бо сам Романюк і заганяє людей в борги( опалення включає коли на вулиці +10,а воду гарячу в квітні виключає), а потім скупляє тих ж боржників квартири!
Відповісти
А коли по вашому включати опалення, при -20? Я вважаю, що +10 - більше ніж достатньо.
Відповісти
Тож коли такі тарифи і такі борги в людей, і коли весною не буде за що купити той газ (і воду гарячу будуть відключати)то я думаю потрібно якось адекватно віднестися і подумати коли включати опалення при + 10 чи при +5!
Відповісти
при +5 включити, а наступного дня +8 - то виключити? ви знаєте що багато ресурсу йде на запуск системи?
Відповісти
Буду гади відстрілюватись до останнього патрона а потім підірву увесь будинок але живим не здамся!!!
Відповісти