Після заяви Палиці у санаторій «Пролісок» прийшли фіскали

Після заяви Палиці у санаторій «Пролісок» прийшли фіскали
Фіскали виявили окремі порушення у закладах торгівлі на території волинського санаторію матері і дитини «Пролісок».

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС в області.

Податківці опрацювали інформацію, яку під час вчорашньої сесії озвучив голова Волинської облради Ігор Палиця. Йдеться про факти безліцензійної реалізації алкогольних напоїв на території санаторію «Пролісок».

Зокрема фіскали перевірили продовольчий магазин. Як вони з’ясували, у крамниці, яку в «Проліску» орендує приватний підприємець, під виглядом медових настоянок реалізовувалася алкогольна продукція без марок акцизного податку встановленого зразка. Зважаючи на очевидне порушення закону, наявні на час перевірки в магазині 54 пляшки алкогольної продукції вилучили.

«Приватний підприємець, яка орендує магазин на території санаторію «Пролісок», у своїх статутних документах передбачила основним видом діяльності торгівлю продуктами, а от ліцензії на реалізацію алкогольної чи тютюнової продукції приватний підприємець не придбала, чим порушила закон», - заявили в ГУ ДФС.

Фіскали стверджують, що вилучені медові настоянки виготовлялися та реалізовувалися у торговому об’єкті «Медова Хата». Власне, на місці реалізації цієї продукції податкова міліція припинила незаконну торгівлю та вилучила з обігу партію медових настоянок.

В обох випадках волинські фіскали готують зібрані матеріали для їх розгляду судом.

«Водночас в ході перевірки ресторану санаторію матері і дитини «Пролісок» фактів безліцензійної торгівлі алкогольною продукцією не встановлено - заклад має відповідну ліцензію і реєстратор розрахункових операцій. Перевіривши касову дисципліну ресторану, волинські фіскали виявили 4 порушення», - йдеться у повідомленні фіскалів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти диви які вправні фіскали! Наступного дня вже прилетіли! А на прикордонні цілі склади завалені безакцизними цигарками і алкоголем, вже рік преса про це пише, журналісти викривають, телебачення показує - і нічого зробити не можуть, людей не вистачає, кажуть...

Відповісти
Про те, що коли захочуть щось зробити то зроблять. А га кордоні не хочуть нічого міняти, тому і лежать ті цигарки роками
Відповісти
що Палиця вже Пролісок хоче підгребти,бо Лісову пісню вже забрав,хлопайте...


Відповісти
Ігор Петрович, Ви маєте розбудовувати область, а не приватизовувати. Відчуваєте різницю????
Відповісти