Відтепер лучани можуть подавати показники лічильників води онлайн

Відтепер лучани можуть подавати показники лічильників води онлайн
Відтепер подати показники лічильників води стало зручніше: на КП «Луцькводоканал» запрацював контакт-центр!

Це можна зробити, обравши зручний спосіб – внести їх через «Особистий кабінет» на сайті підприємства, повідомити телефоном за номером контакт-центру або надіслати sms-повідомлення, - інформує прес-служба підприємства.

Відтепер повідомити дані фактичних показників можна за багатоканальним телефонним номером: (0332) 74-91-21 (з понеділка по четвер з 7.45 до 17.00, в п’ятницю з 08.00 до 16.00).

Дзвінки з усіх стаціонарних телефонів оплачуються згідно з міськими і міжміськими тарифами оператора, що надає вам послуги зв’язку.

На офіційному сайті КП «Луцькводоканал» створено цілодобовий онлайн-сервіс «Особистий кабінет», який поки працює в тестовому режимі. Зареєструвавшись, споживач отримує можливість, не виходячи з дому, передати показники лічильників, звірити нарахування, оплату, субсидії та пільги.

Починаючи з 10 жовтня, передати показники можна і за допомогою смс-повідомлення на номер 067-444-8-777. В смс-повідомленні потрібно вказати лише номер особового рахунку споживача (код вулиці–номер будинку-номер квартири), поставити відступ та вказати показання лічильника (до 5 цифр). Особовий рахунок вказаний у щомісячній квитанції (з оплати послуг ЖКГ) за послуги водопостачання та водовідведення. Вартість відправлення смс - відповідно до вашого тарифного плану.

Показники приладів обліку води потрібно передавати щомісяця з 25 по 30 (31) число.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було б дуже добре, якби система справді працювала на практиці..дзвінки скидаються, смс взагалі не відправляються, відділ обслуговування клієнтів теж ігнорує. Ідея чудова, реалізація взагалі жахлива. Не розумію навіщо людям морочити голову.
Відповісти
Не можливо подати показники ні смс, ні вайбер, ні мобільнй, ні стаціонарний. Шановний, Водоканал, надайте пояснення для громадян!!! Чому не прмймає смс номер 067 444 87 77 ?????????????????
Відповісти
СКІЛЬКИ КАНАЛІВ У ЦЬОГО БАГАТОКАНАЛЬНОГО НОМЕРА ? ПОСТІЙНО ЗАЙНЯТО !
Відповісти
Здравствуйте!Наша первенство занимается изготовлением ножей из настоящей дамасской стали.В нашем ассортименте имеется громадный круг высококачественных изделий легкий работы.
Мы стараемся и хотим вам предложить один лучшие изделия ручной работы.Поддержите нас и вы останетесь несказанно довольны!
Японские Кухонные ножи из стали для домохозяйки
Відповісти
Шановний водоканале ,чому людям в цьому місяці прийшли оплати ,окрім показників лічильника квартири ,які сплачуються вчасно і передаються вчасно ,ще нарахували лишніх 109 гривнів Я заплатила за 4 куби ,які використала ,а де взялися 109 грн ???Дозвонитися неможливо ,згризло кошти Дайте відповідь Вулиця Писаревського ,7

Відповісти
Останні новини
Відтепер лучани можуть подавати показники лічильників води онлайн
13 жовтень, 2016, 14:20