На Волині обдурена влада профінансувала реконструкцію музею ідеолога націоналізму, - брати Капранови

На Волині обдурена влада профінансувала реконструкцію музею ідеолога націоналізму, - брати Капранови
На Волині надурили владу і вона фінансувала реконструкцію музею В'ячеслава Липинського, одного з провідних ідеологів українського націоналізму.

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook повідомили відомі українські письменники брати Капранови.

Як зазначається у дописі, певно, із заздрощів до сусідньої Рівненської області, де відкрили музей Пересопниці, влада Волині вирішила і собі щось таке гучне зробити.

«На очі трапився зачуханий і зруйнований будинок Липинського у селі Затурці. Ну а «пацани» не знають, хто такий Липинський - гадали, просто якийсь письменник. Ну і минулого року вбухали туди кілька мільйонів, за два місяці до Незалежності все відбудували, почистили, доріжки насипали. Напередодні відкриття приїздять і бачать - щось не те. В експозиції портрети Скоропадського, Вишиваного, Петлюри... Подивилися пацани і охнули - виявляється, це «бандерівець» :):) Ті, хто бачив їхні писки у цей момент, досі не може стримати сміху. Але діватися нема куди - завтра відкриття. Голові обладміністрації місцеві фахівці написали таку промову, що не соромно науковцю сказати. Братва мліла і пріла, не знала, куди очі дівати. А голова звичний до промов - читає, що дали. Коротше, цирк на дроті. Регіони пробашляли музей Липинського, бо не знали хто це», - пишуть брати Капранови.

Письменники радять негайно запланувати візит до музею.

«Село Затурці 19 кілометрів від Луцька, це дорога на Устилуг та Володимир Волинський. На музей поворот праворуч, потім за церквою ліворуч і упираєтеся. Єдина особливість - вказівник з дороги встановлено просто на повороті, навіть трохи за ним. Так що одразу повертайте. Музей працює з 10 до 17, вихідні - понеділок та вівторок. Неймовірно цікаво. Передусім волиняни, а далі всі - до Липинського!», - додають письменники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, з яких пір Липинський став ідеологом українського націоналізму? Що за маячня?
Відповісти
В Липинського є праця "Листи до братів-хліборобів". Вона написана для розумних людей. Шкода, що капранови читають лише себе.
Відповісти
Звісно, дурню зморозили брати, але ж вони письменники !
Відповісти
Капранови ніякі не письменники, а "клоуни", що примкнули до письменницького товариства, і розважають всіх у перервах між серйозними розмовами про літературу! Нічого не написали "великого" (та й малого теж!)у своєму житті - все пасуться "біляполітичних" тусовок і "гавкають" по замовленню сильних світу цього!
Відповісти
а мені сподобалось) потрібно трішки гумору у наше буденне життя...
Відповісти
Останні новини
На Волині обдурена влада профінансувала реконструкцію музею ідеолога націоналізму, - брати Капранови
01 жовтень, 2012, 13:10