Розпочалась виставка-відкриття у мистецькому житті Ковеля. ФОТО

Розпочалась виставка-відкриття у мистецькому житті Ковеля. ФОТО
У культурно-просвітницькому центрі Ковеля відкрили першу персональну виставку майстрині Віри Семеній, яка працює в особливому стилі декоративно-прикладного мистецтва.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

«Краса навколо нас» - це виставка своєрідних ікебан на тканинах, оформлених як картини. Майстриня почала творити картини із тканин, штучних квітів, паперу, дерева та каміння, вдало підбираючи колір та форму, вкладаючи у кожну роботу певний задум.

Авторська техніка на тканині –так назвала цей вид мистецтва Віра Семеній. Її доробок називають справжнім відкриттям у мистецькому житті міста Ковеля. Зараз у своїй колекції вона має 21 роботу. За допомогою об’ємності автор реалістично передає кожен елемент живої природи.Роботи на тканині вирізняються колористикою, яскравістю, експресивністю. Одним із новаторських штрихів Віри Семеній є її експерименти з папером, які вона планує вдосконалювати.

Створювати картини – це не єдиний талант Віри Олексіївни. Вона також є автором збірки «Життя у колосочку», є членом літературно-мистецької студії «Зорі над Стиром», що у Луцьку.

«У кожну картину вдихнула життя» - так говорить про свої роботи майстриня і про них пише вірші. Вона каже, що побачивши квіти чи тканину, в уяві вимальовує наступний сюжет. Інколи майбутні роботи бачить уві сні.

Виставку робіт «Краса навколо нас» можна оглянути в культурно-просвітницькому центрі впродовж місяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відео з виставки: http://www.prokovel.com/kovel-2925.html
Відповісти
Останні новини
Розпочалась виставка-відкриття у мистецькому житті Ковеля. ФОТО
01 жовтень, 2012, 17:40