«Хочемо, аби відчайдушний бунт Федосюка вдався», - брати Капранови

«Хочемо, аби відчайдушний бунт Федосюка вдався»,  - брати Капранови
Брати Капранови зі всеукраїнською акцією «Зупинимо орду разом» відвідали Луцьк, де заявили, що підтримують кандидата в народні депутати Віталія Федосюка.

Капранови заявляють, що мета акції «Зупинимо орду разом» - «згуртування усіх опозиційних сил проти бандитського режиму».

Ініціативу братів-письменників підтримав Віталій Федосюк, який висунув свою кандидатуру на виборах до Верховної Ради.

А брати Віталій і Дмитро Капранови – є кандидатами в народні депутати. Вони очолюють виборчий список партії Українська платформа «Собор»

Капранови кажуть, що вирішили разом з «українською платформою «Собор» зібрати усіх небайдужих творчих людей та громадських діячів, незганьблених кримінальною діяльністю, співпрацею з антиукраїнськими силами, брудними оборудками тощо.

Капранови підтримали свого давнього знайомого – керівника видавництва «Ініціал» Віталія Федосюка.



Брати-письменники кажуть, що вирішили спільно скоординувати дії, і виступити спільним фронтом.

«Віталія Федосюка знаємо вже кілька років. Його набутки в мистецтві книги, для нас - мистецьке відкриття. Бо смак і почуття міри, високе мистецтво з розумінням вимог часу – усі ці складові, на нашу думку, мають бути в успішного і талановитого видавця», - кажуть Капранови.

«Нам здається, що Федосюк чує душу волинян. І тому, коли ми довідались, що він іде на вибори, - ми зрозуміли, - не одні ми відчуваємо обов’язок перед Батьківщиною», - додають вони.

«Якщо ми зараз не піднімемось, не візьмемось за свою зброю, - потім за справжню зброю доведеться братися народу. Тому, цей відчайдушний акт походу громадських авторитетів, видавців і митців до парламенту - це фактично бунт», - кажуть письменники.

«Бажаємо, щоб цей бунт Федосюка вдався, а якщо він вдасться, - ми будемо залюбки з ним співпрацювати у Верховній Раді. В парламенті повинні бути професіонали. І немає жодних сумнівів - Волинь заслуговує на те, щоб їхні земляки і видавці представляли край у парламенті», - заявили брати Капранови.

За словами відомих письменників, - вони розпочали організацію нового культурно-ідеологічного руху, не «під вибори», а задля об’єднання справжніх патріотів: країні потрібні системні зміни в країні, соціумі та політиці. Без заміни правлячої еліти та громадських авторитетів в Україні і надалі буде керувати банда кримінальних олігархів, кажуть Капранови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чесно, ото на днях сиділи і думали за кого то би голосувати в Луцьку. Від опозиції якісь нікому не відомий персонаж, Палиця - бандит регіонів.. і... спільно дійшли думки, що Федосюк - єдиний нормальний кандидат! І тому вирішили йрого підтримати, хай він і не переможе, але він вартий того, щоб за нього голосували! І голос не пропаде, і лю.дині буде приємно! Такщо всіх пітріоти, які не хочуть голосувати за невідомого опозиціонера і провладного Палицю - голосуйте за Федосюка!
Відповісти
А вам, Маріє, не здається, що парламентські вибори не проводяться для того, щоб зробити приємно якійсь одній людині? Нічого не маю проти Федосюка, але чи не будемо ми з таким підходом потім говорити, мовляв, кому зробили приємно, того й маємо на чолі держави?
Відповісти
Досить ділити кандидатів на "прохідних" і "непрохідних"! Кожен з кандидатів має право отримати стільки голосів, на скільки він заслуговує своїм служінням громаді! Більше за все на світі бажаю, щоб не гроші-грошиська робили кандидата "прохідним", а плідна праця на благо громади. Саме праця, а не гречка перед виборами... Адже Федосюк заробляє чесною працею, тому не буде "задобрювати" лучан.
Біда в тому, що більшість лучан не цікавиться національним і духовним відродженням...
Відповісти
Маріє, Палиця - єдиний нормальний кандидат, а ніякий він не бандит, людина яка дбала і дбає про лучан, а те що ви штабістка Федосюка, то це зразу ж видно. Надіємся у бюлетені ви зробите правильний вибір!
Відповісти
Так, зроблю. Правильний вибір - за Федосюка.
Відповісти
Це як же треба було всіх дістати, щоб відомі письменники почали боротися з системою?
Бачу - все повторюється... у 80-х з подібних об*єднань починався РУХ..
Тільки не продайтесь і не профукайте навіть такі об*єднання, хлопці...
Відповісти
Ууууууу! А чому про їх приїзд нікого не повідомили?(((((
Відповісти
Вже пора, вже пора, вже пора!))))
Відповісти
Что написали "відомі письменники"?...:)
Відповісти
Этот ваш Федосюк - националист! Агрессивный к советскому прошлому, инициирует переименования советских улиц на бандеровские!!!
Фашизм не пройдет! Нет федосюкам в парламенте!!!!
Відповісти
Люблю Капранових - такі лапочки))))
Не знала, що вони такі палкі патріоти України!
Слава Капрановим! А Федосюк, - молодець, що їх підтримав!
Відповісти
Та ну, це все дурниці. 8 опозицій і 10 кандидатів. Дядька цього знаю. того шо від Батьківщини ні, морда довіри не викликає, і що робити?
Відповісти
Мудрі люди ці Капранови! Якщо не кинуть цю затію "об’єднання справжніх патріотів", то можуть далеко піти у політиці. Ці вибори для них стали візитівкою, щоб народ дізнався про них і про їхні наміри. І, як на мене - виборця, то вони з цим добре вправляються. Вони були небайдужі ані до мовного закону, ані до закону "про наклеп". Вони створюють опір існуючій бандитській владі.
І навколо них в Українській платформі "Собор" зібралися інтелігентні та освічені люди! Ви тільки гляньте на список Собору! Огризко, Палій, Компаніченко, Чілачава, Сестри Тельнюк!
Хочеться вірити, що це сила з майбутнім і що до них долучатимуться ще і ще найкращі представники українського суспільства задля спільного благополуччя!
Відповісти
Останні новини
«Хочемо, аби відчайдушний бунт Федосюка вдався», - брати Капранови
02 жовтень, 2012, 10:48